Egy új Tronsmart termék, ami Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. A tartójában tölthetjük a fülhallgatókat, ami beépített akkumulátorral rendelkezik, így a fülhallgatókat behelyezve feltölthetjük azokat.

A Tronsmart Onyx Ace Pro a Qualcomm QCC3040 chipet használja, ami képes aptX Adaptive, aptX, AAC, SBC kódolásra. Az USB Type-C porttal ellátott fülhallgatótokban feltöltött fülhallgatók 6.5 órán keresztül képesek a zenét szolgáltatni. Természetesen ellátták őket mikrofonnal is, amiből máris négyet kapunk, így a telefonhívásokat is lebonyolíthatjuk rajta keresztül. Az IPX5 védettséggel ellátott fülesek érintésérzékeny vezérlést kaptak.

A Tronsmart Onyx Ace Pro magyarországi raktárból 25$-ért vásárolható meg a kuponnal.

A Tronsmart Onyx Ace fülhallgatót itt találod meg

Kupon:6QQPC4X9EL

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás