Akciós a BlitzWolf BW-WA3 Pro már 120 wattos zenei teljesítményre képes, így nem csak a csendet képes megtörni, de az éjszakai bulinak is megadja az alaphangot.

A kedvezmény kóddal, európai raktárból csak 89$-ba kerül a gyártó újdonsága.

A BlitzWolf BW-WA3 Pro hangszórót itt találod meg

🔹Kupon : BGWA3P8

Az IPX5 védettséggel rendelkező masszív házba épített hangszórót bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.

Az oldalsó hangszóró gyűrűk RGB színekben képesek világítani a zene ritmusára és TWS móddal is ellátták, így két eszközt összepárosítva sztereó hangzást érhetünk el. A méretes akkumulátornak, a több hangszórós kivitelű párosítással már a súlya is tekintélyt parancsoló. A 11.1×4.4×4 col méretű hangszóró 2654 grammot nyom.

A mikrofonnal is ellátott BlitzWolf BW-WA3 kezeli a HSP/A2DP/AVRCP profilokat, az 16000mAh kapacitású akkumulátorával 24 óra zenelejátszási időt biztosít 50%-os hangerő mellett, a nagy hangerőről pedig a 120 wattos teljesítmény gondoskodik, amihez equalizert is kapunk. A kedvezmény kóddal, európai raktárból csak 89$-ba kerül a gyártó újdonsága.

A BlitzWolf BW-WA3 Pro hangszórót itt találod meg

🔹Kupon : BGWA3P8

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás