Az újgenerációs Roborock S7 Pro Ultra mindent tud, amire szükség lenne. A nagysikerű széria legújabb darabja még többet tud, hogy még kevesebb energiát fordítsunk a takarításra.

Az előd modellekhez képest megnövelt szívóerővel érkezik, így már megszokott 2.5 Kpa helyett már 5100Pa az a teljesítmény, amivel porszívózni képes. A portartály 470 milliliter kapacitású, a folyadéktartályának mérete 300 milliliteres.

A porszívót dokkolójában is sok fejlesztés történt. Nem csak a robotporszívó akkumulátorának töltésére és a porszívó portartályának kiürítésére szolgál, hanem a felmosófejet képes kitisztítani és folyadékkal utántölteni a porszívó tartályát.

VibraRise® Mopping System a Roborock S7 Pro Ultra felmosója vibrációs funkcióval rendelkezik, amely oldalirányban 3000 mozgás/perc rezgéssel képes szó szerint felsikálni a padlót. Ez eddig nem létező funckió volt a Roborock széria esetében is. De most már egy odaszáradt kávéfolt sem okoz gondot a takarító robotnak.

A felmosó moppal történő porszívózás hátránya az volt, hogy nagy segítség, ha a porszívó porszívózás közben fel is mos, de ez könnyen nedvessé tehette a szőnyegeket. A Roborock S7 Pro Ultra megtanulja, hogy a lakásban hol rendelkezünk szőnyeggel és ezeknél a részeknél automatikusan felemeli a felmosófejet, hogy ne vizezze össze a szőnyegünket.

Teljesen új forgó, szőnyegtisztító gumi kefét kapott, aminek foglalata flexibilisen képes mozogni, hogy a lehető legjobban távolítsa el a szálak közül a szennyeződést és továbbítsa azt a szívófej felé.

Természetesen megmaradt a LiDAR szenzoros szoba feltérképezés, aminek köszönhetően szabályokat állíthatunk be, hogy hol, hogyan takarítson. A dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazás segítségével pedig akár távolról is vezérelhetjük, hogy kitakarítson, mire hazaérünk. A Roborock S7 Pro Ultra európai raktárból 1327$-ért rendelhető meg.

Roborock S7 robotporszívó

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás