Az Oclean X Pro a kedvenc fogkefém, amit okos funkciókkal láttak el és egy érintésérzékeny kijelzővel is fel van szerelve.

Az Oclean X Pro 24,35 x 24,35 x 2,44 centiméteres méretekkel rendelkezik és 100 grammot nyom. A 800mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt feltölti, amivel akár 30 napon keresztül is használhatjuk. A fogkefét mi is kipróbáltuk, a tesztet itt olvashatod.

 

Az elődjéhez képest új motort kapott, így elérhető egy magasabb rezgésszámú tisztítás is. A rezgésszám 40000-ről 42000/percre nőtt, de a tisztítési erősségek közül akár a leglágyabbat is választhatjuk. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználandónak.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megmaradt a telefonos értesítés és használat ellenőrzése is, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére. De Bluetooth verzióból is már 4.2-re váltottak. A belsőt ellátták giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük.

A legnagyobb durranás kétség kívül az az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A 0.96 colos megjelenítőt használva, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Az apró kijelző megjeleníti a tisztítás idejét és a giroszkópnak köszönhetően képes fogmosás közben kijelezni, hogy megfelelően tartjuk-e a fogkefét az alapos tisztításhoz. Ezt pontokkal is jutalmazza, hogy a még alaposabb tisztításra törekedhessünk.

Az Oclean X Pro eredeti ára 69$, de a kevezmény kóddal 51.99$-ért vásárolható meg (21.000 forint)

Az Oclean X Pro elektromos fogkefét itt találod meg

🔹Kupon : BG7b489c

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás