Az Alldocube KNote X Pro első látásra megszeretjük, a gyártó mindig újít valamit, mint ahogyan ezt most is tették. Az új 13.3 colos Windows 11-es táblagép memóriájára nem lehet panaszunk, mert 8GB áll rendelkezésre, a tárhelye pedig egy gyors 128GB-os SSD. Vásárolhatunk hozzá billentyűzetes tokot is, amivel a táblagépből egy kis laptopot varázsolhatunk.

Alldocube KNote X Pro Windows 11-es táblagép kijelzőjének köszönhetően sokkal jobban használható tartalomfogyasztásra és ennek köszönhetően dolgozni is könnyebb vele. A 13.3 colos kijelző 2560 x 1440 pixeles felbontással rendelkezik, a megfelelő betekintési szögek az IPS panelnek köszönhetően lesznek tökéletesek.

A meghajtásért az ultra alacsony fogyasztású Intel Gemini Lake N4120 CPU felel, ami maximálisan 2.6GHz-es órajelre képes és még hűtésre sincs szüksége. Memóriából 8GB jár, amivel biztosan mindenre használható lesz, amire egy táblagépet bevetnénk. A belső tárhely egy SSD meghajtó, ami 128GB-os kapacitással rendelkezik, így a sebességével sem lesz problémánk. MicroSD memóriakártyát is használhatunk, ha esetleg így bővítenénk a tárhelyet. Így egy 128GB-os memóriakártyával toldhatjuk meg a tárhelyünket. Vezeték nélküli kapcsolatokból van itt nekünk Bluetooth 4.0, 2.4 és 5GHz-es WiFi is. Csatlakozókat tekintve kapunk egy darab USB3.0, 3.5mm jack, microSD kártya foglalatot és egy multifunkciós USB Type-C portot is, ami alkalmas adatátvitelre, töltésre és videókimenetként is használható.

A kijelző fölé egy 2 megapixeles kamerát szereltek, amivel videochatelhetünk. A gép már az új Windows 11 rendszert futtatja, az Update-ből letölthető a magyar nyelvű felület is, így már a rendszer nyelvének megjelenítésével sem lesznek gondjaink. A fém házas, 1050 gramm súlyú KNote X Pro egy 5500mAh kapacitású akkumulátort kapott, amivel akár 9 órán keresztül használható. A zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez pedig két apró hangszórót is kapott.

A táblagép egy hátulról kihajtható támasztékot is kapott, akár a Microsoft Surface táblagépek is.A táblagépet akár stylussal is használhatjuk és hamarosan külön megvásárolható lesz hozzá egy billentyűzetes tok is, amivel a tábalgépet is védhetjük és kihajtva egy angol kiosztású klaviatúrát is kapunk, amin egy touchpad is helyet kapott.

Az Alldocube KNote X Pro Windows 10-es táblagép 299$-ba kerül

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás