A Lenovo ThinkPlus TPCU301 különlegessége az, hogy normál USB és USB Type-C porttal is ellátták. Így akár a legújabb Apple laptopokkal is használhatjuk különböző átalakítók nélkül, amit aztán a normál USB porttal szerelt számítógépen is visszaolvashatunk.

A Lenovo ThinkPlus TPCU301 OTG-re is képes, jelenleg a 128GB-os változat az ajánlott, ami európai raktárból rendelhető és csak 16.99$-ba kerül. Az USB 3.0 portnak köszönhetően a sebességre sem lesz panaszunk. A 128GB-os modell 100MB/s olvasási tempóra képes. Fém ház védi a külső behatásoktól, a külső tokban pedig 360 fokban forgatható a belső, csatlakozókkal szerelt rész. Így míg az egyik oldalt használjuk, a másik védve van az alumínium háznak köszönhetően.

Az OTG funkciónak köszönhetően nem csak PC-vel, hanem még mobiltelefonnal vagy akár az újabb iPad Pro modellekkel is használható.

A 128GB-os modell 16.99$-ba kerül

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás