A 70mai M500 a népszerű gyártó legújabb autós kamerája, ami a cég vezeték nélküli keréknyomásmérőjével is kompatibilis, hogy még nagyobb biztonságban legyünk az utakon. Xiaomi által megismert 70mai termékek új tagja az a 70mai M500, ami elmenti a GPS koordinátáinkat is. Így kiszámolja a sebességünket és az útvonalunkat is visszanézhetjük a térképen.

A 70mai M500 autós kamerába több mindennel bővült, így kimaradt a memóriakártyás bővítés. Ennek megfelelően 32, 64 és 128GB-os belső tárhellyel választható, ami a gyártó szerint sokkal megbízhatóbb hosszú távon, mint a microSD kártyás használat.

A kamera beépített GPS vevővel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kamera rögzíti a sebességünket és a megtett utat, amit a térkép szoftver segítségével visszanézhetünk majd. Újdonság az Omnivision OS05A10 szenzor, amellyel már 2592×1944 pixel felbontású, 170 fokos látószöggel rendelkező videók készíthetők.

70mai M500 1 az ADAS (Advanced Driver-Assistance System) vezetés közben segít a sávelhagyás és az ütközés elkerülését, amellyel elkerülhetjük a véletlen baleseteket. Természetesen megmaradt a parkoló mód is, így a 3 tengelyű gyorsulásmérőnek köszönhetően automatikusan elindítja a felvételt, ha gyújtás ráadása után azt érzékelné, hogy az autó megmozdul.

A loop recording felvételnek köszönhetően sosem fog betelni a memóriakártyánk, hiszen automatikusan felülírja a korábban rögzített fájlokat. Természetesen, ha hirtelen fékezés, baleset vagy erős irányváltozást érzékel, akkor azt a videófájlt védettként kezeli, így ezek nem kerülnek felülírásra. Beépített WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonunkról könnyedén vezérelhetjük és konfigurálhatjuk a kamerát, ha arra lenne szükség.

Extraként választható egy 70mai hardware kit UP03, amivel akkor is energiát adhatunk a kamerának, ha nem használjuk az autót. Ennek köszönhetően a kamera előtt történő mozgás során automatikusan bekapcsol a felvétel, hogy autónk még nagyobb biztonságban legyen.

Egy másik kiegészítő a 70mai TPMS szenzor, ami négy darab keréknyomás mérő. Ennek köszönhetően a kamera felé jelzi a meghatározott keréknyomás tartományon kívüli értéket és a hőmérsékletet is monitorozza. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével valós időben nyomonkövethetők akár menet közben is ezek az adatok.

A 70mai M500 autós kamera alap modellje 126.98$-ba kerül

A 70mai M500 autós kamerát itt találod meg

 

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás