Négy porttal (2 USB-A és 2 USB-C) is rendelkezik a Baseus GaN hosszabbítós töltője, ami maximum 100 wattot képes kisajtolni magából az USB portjain és maximum 4000W-ot a hálózati csatlakozóján keresztül.

Ez a modell egy európai szabványú csatlakozóval érkezik és maga a töltőegység az íróasztalon is lehet. Ennek köszönhetően helyet spórolunk a konnektoroknál és nem fogunk beleakadni a felesleges kábelekbe sem.

A Baseus még kiegészítőt is mellékel a csomagban, ami jól fog jönni, hiszen egy 1 méter hosszúságú Type-C kábelről van szó, ami maximum 100 watt teljesítményt is képes átvinni magán. Ez pedig kell is ehhez a gyors töltőhöz és szerencsére ezért az extráért plusz pénzt sem kell kiadnunk.

Számos töltési protokollt támogat, de olyan extrákkal is ellátták, mint például a túltöltés, túláram, rövidzárlat, magas hőmérséklet elleni védelmeket is. A GaN, BPS, BCT technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni. A BPS protokoll képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. A BCT technológia által képes figyelni a hőmérsékletét, így túlmelegedés ellen visszavesz a teljesítményből. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Külön táblázat áll rendelkezésre azért, hogy a gyártó elmondja, melyik csatlakozójából hány watt teljesítményt tudunk kivenni. Egy Type-C portja akár 100 wattot képes leadni. Ha kettőt használnánk, akkor 65+30W USB-C portokkal gazdálkodhatunk. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközt ellássunk árammal egy laptop mellett mobiltelefont és fülhallgatót, plusz még egy eszközt is tölthetünk róla.

  • Type-C1/Type-C2 Output: 5V, 3A (15W); 9V, 30A (27W); 12V, 30A (36W); 15V, 3A (45W); 20V, 5A (100W),
  • USB1/USB2 Output: 5V, 3A (15.0W); 9V, 3A(27W); 12V, 3A(36W); 20V, 3A (60W),
  • Type-C1+Typo-C2 Output: 65.0W+30.0W/30.0W+65W,
  • USB1+USB2 Output: 5.0V, 3.0A (15W),
  • Type-C1/Type-C2+USB1/USB2 Output: 65W+30W,
  • Type-C1+Type-C2+USB1/USB2 Output: 60W+20W+18W,
  • Type-C1+Type-C2+(USB1+USB2) Output: 60W+20W+15W

Baseus GaN hosszabbítós töltőadapter itt található

 

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás