A 3.5 colos kijelzővel rendelkező monitorozó rendszer egyedülálló a maga nemében. Valószínűleg a gamereknek fog tetszeni elsőkörben, hogy megjeleníthetők rajta a CPU, RAM, VGA, HDD, NET adatai is.

Csak a mellékelt USB-C/USB-A kábelre és a szoftverére van szükség a gépünk adatainak kiolvasásához, ami támogatja a vertikális és horizontális használatot is. Automatikusan indul a géppel együtt és leállításkor le is kapcsol.

Többféle témából lehet választani és a memóriakihasználtság, CPU hőfok mellett számos adatot képes kijelezni, akár a pontosidőt, dátumot és az internetről a kültéri hőmérsékletet is. Nincs szükség HDMI kábelre vagy tápcsatlakozóra, minden az USB-C/USB-A kábelen keresztül történik. Ha belső beépítésről lenne szó, be kell szerezni egy alaprapra csatlakoztatható kábelt feltéve, ha a gép támogatja ezt. Ha erre nincs lehetőség, a gép sima hátlapi USB portját lehet használni. A kedvezmény kóddal nem is drága, mert csak 20$-ba kerül.

3.5 Inch IPS TYPE-C Secondary Screen CPU GPU RAM HDD Monitoring USB Display

🔹Kupon : 6KKDXQ7B

 

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás