Akik egy kis szórakozásra vágynak, azoknak biztosan mosolyt csal az arcukra a LAOTIE R5 elektromos gördeszkája, ami a 2x450W teljesítményű motorjával 25km/h végsebességre képes. Az európai raktárból rövid szállítási idővel, és ami nagyon fontos, áfa és vámköltség nélkül rendelhetjük meg a LAOTIE R5 elektromos gördeszkát.

A LAOTIE R5 fizikailag szinte semmiben sem különbözik egy átlagos gördeszkához képest. Szélessége 25.5 centiméter, hossza 97 centiméter, magassága 13.5 centiméter. Azonban a 7.5Ah kapacitású akku pakkal a súlya eléri a 8.8 kilogrammot. A rétegelt fa borítás alatt található az akkumulátor, amivel a 2x450W teljesítményű motorok maximálisan 25km/h végsebességre képesek.

A gördeszka maximális terhelhetősége 150 kilogramm és önerőből 20 fokos emelkedőre is képes felvinni minket. A vezérlés egy kézbefogható, vezeték nélküli távirányítóval történik, ami egy beépített 200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hatótávolsága 8-10 méter. Az elektromos gördeszkával megtehető távolság természetesen súly függő, így maximálisan 25 kilométert tehetünk meg vele, mielőtt újra töltőre kellene tennünk az R5-öt.

Fékezési energiavisszanyerő rendszerrel látták el és egy kis extraként RGB led fényt is kapott. Aki egy kis újdonságra vágyik, esetleg az elektromos rollerét vagy a sima gördeszkáját cserélné le valami őrültebb, vagányabb dologra, azok biztosan örülni fognak a LAOTIE termékének, ami EU raktárból 209$-ba kerül a kedvezmény kóddal.

LAOTIE R5

🔹Kupon : BG6eadbb

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás