A Xiaomi Redmi 10A apró fejlesztéseket kapott, azonban a Redmi 10C-nek kellett volna meglépnie az első lépcsőfokot, átugornia a sima 10A-t, ami nem sok újdonságot kapott. Azonban a 2022-es évre készített belépő Redmi 10C már Snapdragon 680-at tudhat magáénak.

Redmi 10C mobiltelefon európai raktárból

Kupon:GOBOO99

Az áfa és vámmentesen, európai raktárból (spanyolországi) rendelhető Xiaomi Redmi 10C a Qualcomm Snapdragon 680 típusú processzorát használja, ami vicces, mert ez ketyeg a drágább Redmi Note 11-ben is és 248.00 körüli pontszámra képes a 6nm-es CPU az AnTuTu benchmarkban. Memóriából 4GB-ot adnak, a tárhely mérete meglepő módon 128GB, ami nem egy lassú eMMC, hanem egy jóval gyorsabb UFS2.2 modul.

Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg a hátlapon egy 50 megapixeles optika teljesít szolgálatot, amivel 1080p felbontású videókat rögzíthetünk 30fps-sel és 2 megapixeles kamerát adnak a mélységélességgel ellátott fotókhoz.

A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató készülék Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapott, ami GPS/AGPS/GLONASS/Beidou műholdtámogatást is kapott és természetesen kezeli az itthon is használt B20-as 4G LTE hálózatot is. A biztonságról az előlapi arcfelismerő kamera és a hátlapi ujjlenyomat olvasó gondoskodik.

A kijelző mérete 6.71 colos, amely IPS technológiát használ 1650 x 720 HD+ felbontással. Jó hír, hogy az akkumulátor 5000mAh kapacitású, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat, így van FM rádió és USB-C port is. Ez természetesen Global Version modell és az áfa és vámmentes spanyolországi raktárból kuponnal 150EUR összegért vásárolható meg.

Redmi 10C mobiltelefon európai raktárból

Kupon:GOBOO99

Az olcsóbb Xiaomi Redmi 10A mobiltelefont itt találod meg

 

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

Hozzászólás