A BlitzWolf BW-PG7 töltőállomás segítségével minden feltölthető, de őt magát is több módon láthatjuk el energiával.

A BlitzWolf BW-PG7 töltőállomás itt található meg

A 60000mAh kapacitásnak és a számos USB és konnektor aljzatnak köszönhetően szinte nincs olyan eszköz, amit ne tudna feltölteni.

Aki idehaza szeretné beszerezni a terméket, azoknak van egy jó hírünk, EU szabványú töltőcsatlakozóval érkezik és a jelenlegi akcióban autós töltőt és 60 wattos USB-C kábelt is mellékelnek. A szállítás csehországi raktárból történik, így rövid szállítási idővel, többletköltségek nélkül rendelhető meg és ebből a raktárból még a szállítás is ingyenes.

A nagy energiatároláshoz nagy és sok cellára van szükség, így a BlitzWolf töltőállomása nem kevesebb, mint 2.1 kilogrammot nyom és 205x105x170 milliméteres méretekkel rendelkezik. A könnyebb mozgatás érdekében szerencsére egy füllel is ellátták. Csatlakozó fronton nem lehet rá panaszunk, az alábbiakkal szerelték fel:

USB kimenetek:

  • USBx2: 5V/3A
  • USB QC3.0: 5V/3A, 9V/2A;
  • USB-C PD 45W: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2.25A

DC kimenet: DCx2: 12V/10A(Max),

AC kimenet: 110V-240V/50Hz-60Hz max. 300W,

DC bemenet: 15V/2.4A,

Nem csak a mellékelt szivargyútós töltőről, de 220V-os hálózatról és akár egy megfelelő teljesítményű napelemről is ellátható energiával. A BlitzWolf ezzel is rendelkezik, ha erre lenne szükség. Ezen kívül ellátták egy beépített 2 wattos LED lámpával köszönhetően világíthassunk is vele. A BlitzWolf-tól megszokott módon ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A BlitzWolf BW-PG2 179$-ba kerül, amit a csehországi raktárból áfa és vámmentes szállítással küldenek!

A BlitzWolf BW-PG7 töltőállomás itt található meg

 

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

A legnépszerűbb BlitzWolf termékek júliusban

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás