Meghoztuk a legnépszerűbb júliusi BlitzWolf akciókat. Telefon és laptop töltő napelem, napelemes kültéri lámpa, fogyasztás mérő, power bank és sok minden más is.

BlitzWolf BW-OLT9 napelemes lámpa

Az energiát a napelemek segítségével gyűjt, amit az 1800mAh kapacitású akkumulátorában tárol el. Bátran használhatjuk kültéren is, mert IP64 védettséggel is rendelkezik. A napelem és cellák ideális működéséhez 0-45 Celsius fok az ideális.

A BW-OLT9 lámpában 128 darab apró led található, amik 400 Lumen fényerősséget biztosítanak és 3000 Kelvin fokos színhőmérséklettel rendelkezik. Fény és mozgásérzékelővel is rendelkezik, így csak sötétben kapcsol fel, az érzékelési távolság maximálisan 8 méter lehet, amit 120 fokos szögben képes érzékelni.

A flexibilis nyakaknak köszönhetően a megfelelő pozícióba állítható a lámpa és a napelemek is, hogy a legoptimálisabb lehessen az energiafelvétel és a legjobban irányított világítást nyújtsa számunkra. 21.89$-ba kerül

A BlitzWolf BW-OLT9 napelemes lámpát itt találod meg

Napelemes lámpák

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmittert a szivargyújtóba helyezve a mobiltelefonunkat is feltölthetjük róla, amihez egy szabványos USB és egy Type-C portot is kapunk. Támogatja a gyorstöltést is, így USB-A porton maximum 18W-al, USB-C porton pedig 30 wattal láthatjuk el a telefonunkat vagy a tölteni kívánt eszközünket.

AUX porttal is ellátták és Bluetooth 5.0+EDR kapcsolatot kapott, hogy összepárosíthassuk azt a telefonunkkal. Az FM transzmitter használatához csak rá kell hangolnunk az autórádiót és máris telefonálhatunk az autó hifi rendszerére kötött eszközzel.

Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így nem kell a mobiltelefont a kezünkben tartani, hanem nyugodtan telefonálhatunk vezetés közben is. MircoSD kártyaolvasót már nem kapott, de van rajta egy plusz USB port, amibe pendrive-ot dughatunk, ha onnan szeretnénk zenét lejátszani. A kedvezmény kóddal 15.99$-ba kerül.

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter

Kupon: BGBWBC3

______________________________________________

BlitzWolf® BW-LT39 okos mennyezeti LED lámpa hangszóróval és RGB fénnyel

A 34.5 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa 24W-os, maximális fényereje 1800Lm, színhőmérséklete 2700-6500K fok között szabályozható és RGB szín világításra is képes. Szerencsére nincs megszabva köztes érték, így a telefonos alkalmazásban egy csúszka segítségével magunk állíthatjuk be a megfelelő színhőmérsékletet.

Nem csak a lámpa színhőmérsékletét, hanem a fényerejét is szabályozhatjuk a telefonos alkalmazás segítségével. Hanszóróval is ellátták, így a mobiltelefonról zenét is hallgathatunk az 5 wattos hangszórójának köszönhetően vagy egy elalvás előtti relaxáló hangot, fehérzajt is berakhatunk, amihez így nincs szükség külön hangszóróra.

Az okos mennyezeti lámpa a kedvezmény kóddal nagyon olcsón vásárolható meg. Ilyen tudással, ezen az áron nem sok hasonló lámpa a hazai piacon. A kedvezmény kóddal 39$-ba (~16000 forintba) kerül.

A BlitzWolf mennyezeti lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BWLT39CQ

______________________________________________

Még mindig nagyon keresettek az USB porttal is rendelkező elosztók

BlitzWolf® BW-PC1

Olvasd el a tesztünket

A BlitzWolf® BW-PC1 modell a kisebb variáns. A gömb alakú elosztó három darab európai szabványú aljzattal rendelkezik, a maximális terhelése 2500W lehet. A fekete színű modell  1.5 méter hosszúságú vezetékkel lett felszerelve és két USB-A és egy darab USB-C portot is kapott, amin 18, illetve maximum 20 wattot képes leadni. Ennek köszönhetően az elosztóról közvetlenül tölthetjük fel például a mobiltelefonunkat vagy táblagépünket is.

A felső részen egy visszajelző LED és ki/be kapcsoló gomb is található, a BlitzWolf-tól megszokott módon pedig számos védelemmel is ellátták. A BlitzWolf® BW-PC1 az előrendelői akcióban 19.37$-ba kerül CZ raktárból.

BlitzWolf® BW-PC1

Kupon: BG0eb1f4

______________________________________________

BlitzWolf® BW-PC2 8 aljzattal

Olvasd el a tesztünket

A fehér színű BW-PC2 modell nyolc aljzattal rendelkezik, a leadható maximális teljesítmény itt is 2500 watt lehet. Billenő kapcsolóval látták el és a nyolc európai szabványú aljzat mellett három USB-A és egy USB-C porttal is ellátták.

A 2 méteres vezetékkel szerelt elosztó maximum 20 wattot képes leadni a portjaira kötött eszközeinknek. Több elosztóval rendelkezik, de nem sokkal drágább, mint az előző modell, mert csak 26.99$-ba kerül FR raktárból.

BlitzWolf® BW-PC2 8 aljzattal

Kupon:BG6fa61b

______________________________________________

BlitzWolf BW-PC3 elosztó

PC1 és PC2 is jó választás, ám aki mindenből a legtöbbet szeretné, azok a PC3-at válasszák. Az oszlop kivitelnek köszönhetően kisebb alapterülettel rendelkezik. A fekete színű elosztót kapcsolóval látták el, hogy könnyeb ártalmatlaníthassuk. A 2 méter hosszúságú vezetékkel ellátott BW-PC3 maximálisan 2500 wattal terhelhető.

A BlitzWolf-tól ismert módon túláram, rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelemmel is ellátták. A külső borítás pedig tűzálló anyagból készült. A tetején 4 darab USB portot találunk, így nem kell külön töltőadaptereket használnunk és ezzel aljzatokat veszítenünk, hiszen közvetlenül az elosztóról tölthetjük fel az USB-s eszközeinket. Két USB-A és két darab USB-C aljzattal látták el, amin keresztül 18 vagy 20W teljesítményt képes leadni. A kuponnak köszönhetően a végösszeg lecsökkenthető, az EU raktárból (CZ) pedig áfa és vámmentesen vásárolható meg 35$-ért.

BlitzWolf BW-PC3 elosztó

Kupon:BG838b07

____________________________________________________

BlitzWolf BW-WA5 hangszóró

Akciós a BlitzWolf BW-WA5 már 100 wattos zenei teljesítményre képes, így nem csak a csendet képes megtörni, de az éjszakai bulinak is megadja az alaphangot.

Az IPX6 védettséggel rendelkező masszív házba épített hangszórót bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.

A mikrofonnal is ellátott BlitzWolf BW-WA5 kezeli a A2DP, AVRCP, HSP profilokat, az 5000mAh kapacitású akkumulátorával 12 óra zenelejátszási időt biztosít 50%-os hangerő mellett, a nagy hangerőről pedig a 100 wattos teljesítmény gondoskodik, amihez equalizert is kapunk 96$-ért.

A BlitzWolf BW-WA5 hangszórót itt találod meg

🔹Kupon : BGBBW5

______________________________________________

A BlitzWolf BW-MK-011 rovarirtója 27.99$-ba kerül

Néhány évvel ezelőtt robbantak be a köztudatba az UV fénnyel működő rovarirtók. A BlitzWolf BW-MK-011 termékének köszönhetően megrázó élményben lesz részük a rovaroknak.

A rovarirtó kapott egy UV fényt, ami 365-400 nanométeres hullámhosszával magához csábítja a rovarokat, hogy aztán megrázza őket. A lámpát akár fel is akaszthatjuk, hiszen egy kampós rész is kialakításra került a tetején. Ez a modell már akkumulátoros, így nincs szüksége közvetlen áramforrásra, hogy a 2000mAh akkumulátorával 1700V feszültséggel likvidálja a rovarokat bármilyen vegyszer használata nélkül, amivel így 6 órán át használható egy feltöltéssel.

A felső részén ventilátort is kapott, hogy az odarepült rovarokat beszippantsa, ez 3 erősségi fokozatban állítható, de az oldalsó lamelláknál is be tudnak repülni ezek a rovarok.

A BlitzWolf BW-MK-011 rovarirtója 27.99$-ba kerül

Kupon:BG71a806

______________________________________________

20.000mAh kapacitással a BlitzWolf BW-P11 power bank

blitzwolf_bw-p11_3.jpg

Nem csak tudásában, de megjelenésében is különleges a BW-P11, ami már 20.000mAh kapacitással és 18W-ot is támogató, QC3.0 gyorstöltéssel is rendelkezik. Ezzel pedig olyan sebességgel tölthetjük fel a gyorstöltést támogató mobiltelefonunkat, mintha azt a fali töltőre kötöttük volna rá.

blitzwolf_bw-p11_2.jpg

Mind a három USB szabványú porttal is ellátták, így oldalt egy microUSB portot találunk a power bank feltöltéséhez, de elöl megtaláljuk az USB Type-C portot is, amit bemenetként és kimenetként is egyaránt használhatunk. Így a telefon töltőnkkel és a Type-C kábelünkkel is feltölthetjük azt. A front részen még két szabványos USB csatlakozót is találunk, így a Type-C porttal együtt három kimenettel rendelkezik. Ezt a külső akkumulátort is elláttak túltöltés elleni, túláram és túlzott merülés elleni védelemmel is. Így a power bank lekapcsol, hogy ne károsodjanak a cellái a túlzott merüléstől. 14.3 x 7.1 x 3 centiméteres mérettel rendelkezik, amihez 390 grammos súly társul. Portjai a következő áramerősséget képesek leadni:

  • USB A1(QC): 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
  • USB A2: 5V-3A
  • TYPE-C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A

Támogatja a QC3.0 gyorstöltési szabványt is, amivel maximálisan 18W is kicsikarható a power bankból. Az akcióban egész jó áron kapható, hiszen 23.99$-ba kerül FR raktárból.

🔹Kupon : BGCzP11bw

___________________________________________________

BlitzWolf BW-SHP10

A BlitzWolf BW-SHP10 modell egy továbbfejlesztett változat, ami már 16A és 3680W áramerősséggel is megbirkózik. Ugyanazokat a tulajdonságokat tudja, mint az SHP6 Pro modell, de már BlitzWolf, Smart Life és Tuya alkalmazásokkal is kompatibilis.

Az okos, grafikon szerű méréselemzés mellett túláram, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is fel van szerelve.

A BlitzWolf BW-SHP10 modell 25$-ba kerül

______________________________________________

BlitzWolf® BW-OP2 150 wattos napelem

Az összecsukható szolár panel 540x508x27 milliméter méretű, ám kinyitva már közel két méter hosszúságú. Ez pedig már kellő felületet biztosít ahhoz, hogy összegyűjtsük a nap sugarait, ami beépített USB és DC csatlakozóval is rendelkezik.

A maximálisan 150W teljesítmény leadásra képes napelem USB-A portján maximum 5V/2,4A, a másik USB-A portján 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A=max. 18W, míg USB-C portján maximálisan 20 wattot képes leadni, így egyszerre akár több eszközt is tölthetünk róla, ha épp nem esik az eső és napsütéses időnk van. Ám az eső sem tesz benne kárt, mert úgy lett kialakítva, hogy ha véletlenül kint hagynánk a szabadban, ne menjen tökre egy nyári záportól.

A DC portjáról akár nagyobb teljesítményfelvételű eszközöket is elláthatunk vele energiával, akár egy méretes akkumulátort is, ami estére elegendő energiát biztosít majd a számunkra. A BlitzWolf® BW-OP2 nem olcsó, de vele energiához juthatunk akkor is, ha nincs a közelben semmi sem.

A BlitzWolf® BW-OP2 189$-ba kerül a Bangood európai (CZ) raktárából, ahonnan áfa és vámmentesen rendelheted meg

Kupon:BGHU2359

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás