A BioloMix BCG02D elektromos grillsütőben az a jó, ha itt van a jó idő, kirakhatjuk az asztalra, hogy mindenki elkészíthesse a saját fogását, ebben segít a 180 fokban kihajtható sütőlap és a programválasztó gombok is.

BioloMix BCG02D_-2

Az utóbbi időben idehaza is egyre magasabb áron kínálnak olyan elektromos grilleket, amik megfelelő méretűek több adag étel elkészítéséhez. A jó idő és a grillparti szezon megkezdéséhez egy megfelelő méretű termék keresése volt a cél, aminek a BioloMix terméke meg is felelt. A 320×220 milliméteres sütőlapokon már megfelelő méretben készülhetnek el az ételek több ember számára is.

BioloMix BCG02D_-4

A BioloMix terméke már a kibontás pillanatában elhiteti az emberrel, hogy nem egy kis kínai termékről van szó. A súlya határozott, méretei is tekintélyt parancsol. Akár pirításról vagy hal, csirke, sertés, marhahús sütéséről lenne szó, a grillsütővel készíthetünk sültkolbászt, virslit, barbecue, steak vagy akár hamburgerhúst is. A tapadásmentes fém felülettel borított belső rész mind a két oldala képes fűteni. A fedél 180 fokban kihajtható így, ha csak épp pirításról vagy egy gyors sütésről lenne szó, nem is szükséges összecsuknunk a fedelet, amivel így kétszer akkora sütő felületet kapunk.

Segítségként olaj gyűjtő tálca is található az alján, amely abban segít, ha túl sok zsiradékot használnánk a sütéshez, a felesleg nem fog lefolyni a sütő oldalán, hanem azt egy olajgyűjtőbe csepeg át. Ehhez persze az kell, hogy teljesen sima felületre helyezzük el a sütőt.

Az elülső részen érintésérzékeny gombokat találunk, amivel megadható, hogy milyen típusú húst szeretnénk sütni. Az is beállítható, hogy hány Celsius fokon, hány percig menjen, de én inkább a DIY, azaz a csináld magad funkciót szerettem. Beállítottam 200 Celsius fokra, az időzítőt felhúztam a legnagyobb időre, ami 59 perc lehet, hogy minél tovább a beállított hőfokot tartsa és úgy sütöttem csirke, sertéshúst, grillkolbászt, paprikát, gombát, sajtot, cukkínit és padlizsánt is.

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooke

Természetesen az előre beállított programoknál a sütő automatikusan lekapcsol, így aki már kitapasztalta, hogy a kedvenc ételéhez mennyi idő szükséges, akkor pofonegyszerű lesz benne az ebéd elkészítése.

BioloMix BCG02D_-9

A 2200 wattos grill sütőlapjai kiemelhetők, hogy egyszerűbb legyen a takarításuk, de akár még mosogatógépben is mosható, ami nagyon nagy segítség, hogy tisztán tartsuk őket. Ezért is piros pontot érdemel a gyártó.

BioloMix BCG02D 2000W 220V Electric Contact Grill_

Pár kép, hogy milyen finomságok készíthetők el benne

BioloMix BCG02D 2000W 220V Electric Contact Grill_-11 BioloMix BCG02D 2000W 220V Electric Contact Grill_-5 BioloMix BCG02D 2000W 220V Electric Contact Grill_-4 BioloMix BCG02D 2000W 220V Electric Contact Grill_-3

Igazán impozánsnak tűnik a húsvastagság mérővel is ellátott BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill. A jó idő közeledtével jó hasznunkra lehet. Pechünkre épp hiánycikk a termék, de találtam más, hasonló elektromos grilleket.

Elektromos grillsütők

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás