Maximum 150 colos átmérőjű, azaz közel 381 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Az új modell 2400 ANSI Lumen fényerősségre képes, USB2.0, USB3.0, LAN, SPDIF, HDMI ARC csatlakozót is kapott.

Az Xiaomi Laser Projector 1S projektort ellátták 3.5mm-es audio kimenettel is, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de 10 wattos beépített Dolby Audio, Dolby Atmos, 360 Virtual surround sound hangszórókkal is ellátták. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is és ellátták MIUI TV felülettel is, ami alá 2GB DDR4 memóriát, 16GB tárhelyet kapott.

A HDMI bemeneteire külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. A megjelenítésre képes felbontása FullHD (1920 x 1080 pixel). Autofókusszal is rendelkezik és ellátták automata képbeállítással, de arra is képes, ha valami zavaró tárgy van a falra vetítés útjában, akkor átméretezi a megjelenített képet.

A Xiaomi 1S lézer projektor amerikai dollárba kerül. A Xiaomi Laser Projector 1S

projektort itt találod meg

Kupon:BG473571S vagy BG96f5dd

További projektorok

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás