Ismét egy Baseus terméket sikerült beszerezni, hiszen már jó pár tesztet sikerült készíteni a gyártó termékeiről. Az új minden egyben megoldásuk egy olyan USB-C és USB-A fejjel felszerelt kábel, amivel az Apple készülékeket, a microUSB és USB-C porttal ellátott eszközöket is fel lehet tölteni, akár 100 wattos teljesítménnyel.

A 120 centiméter hosszúsággal rendelkező vezeték flexibilis, harisnyázott borítást kapott, hogy kellően tartós és ellenálló legyen. A jelenlegi 20$-os ár nem is sok érte abban a tekintetben, hogy iPad, iPhone készülékek is feltölthetők úgy, mintha eredeti Apple vezetéket használnánk. Emellett pedig gondoltak a régebbi és újabb eszközöket birtokló felhasználókra is. Ennek megfelelően micro és USB-C fejet is szereltek rá.

Baseus 100W 3 fejű USB kábel

A csomagolás a Baseus-tól megszokott doboz, aminek hátulján a lekaparható felülettel rendelkező, kóddal ellátott eredetiséget igazoló számsor található. A Baseus kábeleknél megszokott masszív kialakítás most is megvan. Egyik vége szabványos USB csatlakozó, amin észre sem vehető, hogy ez a fej eltávolítható és alatta egy USB-C vég kapott helyet, így két csatlakozó típussal is használható.

Baseus 100W 3 fejű USB kábel-2

Az átellenes oldalon a kábel vége előtt egy alosztó fej van, amin egy értesítési LED kék színben jelez a normál, narancsszínben a gyorstöltés aktiválásakor. Jó ötlet volt ez a gyártótól, hogy erre is gondoltak. Három kábelvéget kapunk, így nem csak fejeket lehet cserélni, hanem egyszerre akár három különböző típusú eszköz is feltölthető, a már említett micro USB, USB-C és Lightning is.

Mind a három csatlakozóval kipróbáltam és természetesen mindegyikkel tökéletesen működik az egyszerre töltés is. A microUSB porton keresztül maximálisan 5V/2A áramerősséget képes leadni, a USB-C porton maximum 5V/20A-rel gazdálkodhatunk és jó hír, hogy az Apple készülékeknél is megvan a gyorsabb töltés lehetősége, így az almás gyártó által szabványosított 5V/2.4A áramerősséget is tudja a vezeték.

Baseus 100W 3 fejű USB kábel-3

Ki is próbáltam iPad és iPhone készülékekkel is, tökéletesen működött. Nagy sebességgel láttam egy a gyorsan tölthető BlitzWolf power bankot is az USB-C-n keresztül és a hordozható ventilátorom is ment a microUSB-n. Így egy igazi kis mindenest kapunk egy kábel személyében. Ha nem akarunk az íróasztalon egy kábelrengeteget tartani, hogy minden egyes külön eszközünkhöz külön kábelt tartsunk.

A Baseus 100W kábelt itt találod meg

Kupon:Cuponation9

Töltő és adatkábelek

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás