Itt van az új Xiaomi Redmi Buds 4 Pro fülhallgató, ami az olcsóbb Redmi szériát bővíti. A Redmi Buds 4 Pro is töltőtokkal rendelkezik, a vezérlése érintésérzékeny felülettel kezelhető. A fülbe dugható gumiharang segít kizárni a külső zajokat, de itt nem állt meg a gyártó, mert ANC, azaz aktív zajszűrés is megtalálható a fülhallgatóban, hogy semmi se zavarjon.

A dual-device technológiának köszönhetően egyszerre két eszközhöz is párosítható, így amikor bejövő hívásunk érkezik, de épp a laptopnál használjuk, a telefon által azonnal csatornát vált, hogy felvehessük vele a telefont is. Természetesen viselés érzékeléssel is rendelkezik, így amikor kivesszük a fülünkből, megállítja az épp lejátszott zeneszámot.

Az összesen 6 mikrofonnal ellátott füles a friss bluetooth 5.3 Low Energy/HFP/A2DP/AVRCP profilt használja, ami természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi verziókkal is. A tok USB-C porton keresztül tölthető, a hatótávolság 10 méter lehet, a töltési idő 1-2 óra, a használati idő pedig akár 9 óra is lehet. A kedvezmény kóddal jó áron van, mert 91$ helyett 70$-ért vásárolható meg a kupon kóddal.

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

Kupon: BGd888b4

Bluetooth fülhallgatók

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás