A Xiaomi Redmi 10A apró fejlesztéseket kapott, hogy azonosulni tudjon a 2022-es évvel, de alacsony árú eszközként nem szabad sok újdonságra számítani.

A Xiaomi Redmi 10A az előddel azonos módon ugyanazt a MediaTek Helio G25 típusú processzorát használja, mint a Redmi 9A. A processzor 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. A tesztek alapján az ismert AnTuTu benchmarkban 102.778 pontra képes. Memóriából most is 2GB-ot kapunk, ahogy azt az „A” szériában már megszokhattuk. Akinek ez kevés lenne, azok választhatják a Redmi 10A család másik tagját is, hiszen ott választható 3GB memóriával rendelkező modell is. A belső tárhely mérete jelen esetben 32GB (3GB RAM esetén 64GB), de használhatunk memóriakártyát is, egészen 1TB-os méretig.

Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg a hátlapon egy 13 megapixeles optika teljesít szolgálatot, amivel 1080p felbontású videókat rögzíthetünk 30fps-sel. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató készülék Bluetooth 4.2 kapcsolatot kapott, ami GPS/AGPS/GLONASS/Beidou műholdtámogatást is kapott és természetesen kezeli az itthon is használt B20-as 4G LTE hálóztatot is. A biztonságról az előlapi arcfelismerő kamera és az oldalsó ujjlenyomat olvasó gondoskodik.

A kijelző mérete 6.53 colos, amely IPS technológiát használ. Jó hír, hogy az akkumulátor 5000mAh kapacitású, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat, így van FM rádió mód és fura módon nem USB-C, hanem microUSB portot kapunk, a mellékelt töltője 10W teljesítményre képes. A Xiaomi Redmi 10A a kedvezmény kóddal, az előrendelői akcióban csak 139$-ba kerü.

A Xiaomi Redmi 10A mobiltelefont itt találod meg

Mobiltelefonok

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás