A HOTWAV W10 alacsony árral érkezik, emellett egy vízálló strapamobilt kapunk friss Android 12 rendszerrel, óriási akkumulátorral, 13 megapixeles kamerával.

A HOTWAV W10 6.53 colos megjelenítője 1600 x 720 pixel felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. A masszív háznak köszönhetően IP68/IP69 védelemmel rendelkezik.

4 gigabájt memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott, amit még microSD memóriakártyával is bővíthetünk. A MediaTek Helio A22 CPU hajtja meg az új Android 12 rendszert, magyar nyelvű menüvel megspékelve. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Glonass, Beidou műholdtámogatás is van és Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi is megtalálható a készülékben. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapra 13 megapixeles optika került.

A 15000mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel az európai szabványú töltőjével. Az akcióban 169$-ba kerül az új HOTWAV W10.

Az új HOTWAV W10 mobiltelefont itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás