A BMAX X15 idehaza még nem túl ismert név, de egyre több termékkel jelentkeznek. Laptopok és táblagépek is megtalálhatók a kínálatban, amiből a BMAX i10 modellt mi is kipróbáltuk és hardver, ár és összeszerelés szempontból egy ajánlott darab lett. Ám, ha valóban olcsón kell beszerezni egy teljes értékű 15.6 colos laptopot, akkor a 269$-os jószág európai raktárból valóban jó választás.

A BMAX X15 teljes értékű billentyűzetet kapott, azaz találunk rajta numerikus gombokat is, ám a klaviatúra angol kiosztást használ. A laptop a legvékonyabb részén 20 milliméter magas (375x243x20 milliméter) A 15.6 colos megjelenítője 1920 x 1080 pixeles felbontást kapott, felette egy 2 megapixeles kamera is található.

Memóriából 8GB DDR RAM-ot kapunk, a tárhelye egy 256GB-os M.2 SSD meghajtó. Processzora egy keveset fogyasztó Intel Gemini Lake N4100 CPU, ami 4MB cache-el rendelkezik és 10 wattal is beéri. 4 magot kapunk, a processzor alap órajele 1.1GHz, ami 2.4GHz-ig skálázódhat. Az alacsony teljesítmény mellett a fogyasztása is gazdaságos, hiszen a CPU 6 wattal is beéri.

Sztereó hangszórókat kapunk, oldalt pedig 2 darab USB3.0, 3.5 milliméteres fülhallgató, mini HDMI, microSD és tápcsatlakozót találunk. A BMAX X15 európai raktárból rendelhető meg, így áfa/vámmentesen érkezik meg hozzátok 269$-os bevezető áron.

A BMAX X15 laptopot itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás