A Tronsmart TF12 120 milliméteres RGB ventilátorai biztosítják a PC-ben a levegő kellő mennyiségű áramlását. A fordulatszámuk szabályozható és még külön színeket is választhatunk a vezérlőnek köszönhetően.

600-1500 RPM sebesség közül választhatunk, így magunk is beállíthatjuk a PWM ventik fordulatszámát. A rezgés csökkentése érdekében csillapított foglalattal látták el a 120 milliméteres ventilátorokat, amik 25.9dB zajszinttel rendelkeznek.

A szettben 3 darabot kapunk, ami már elegendő lehet a PC szellőztetéséhez. Az RGB fényekhez egy külön vezérlőt kapott, amit a szoftverből állítani. A vezérlőt a 4 pin-es csatlakozóval az alaplapra kell kötni, a vezérlőnek egy SATA port kell az áramfelvételhez és egy USB a színek vezérléséhez.

A Tronsmart TF12 120 milliméteres RGB ventilátor szettje 24.99$-ba kerül

Nézd meg a többi Tronsmart terméket is

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás