A Lenovo XiaoXin Pad 2022-es modellje külsőben és belsőben is az idei trendeknek megfelelően újult meg.

4/64GB-os Lenovo XiaoXin Pad

6/128GB-os Lenovo XiaoXin Pad

Táblagépek a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig

Külsőben az Apple táblagép juthat róla az eszünkbe a kamera és a hangszórók kialakítását nézve, amiből négy darabot is kapott. A 10.6 colos IPS kijelző alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, a maximális fényerő 400 nit, 2K felbontású, azaz 2000×1200 pixelt képes megjeleníteni és hozzá stylus-t is használhatunk.

465 grammos súllyal rendelkezik, amiben a hardveres alapokat a Qualcomm megoldása adja, amiből a Snapdragon 680 modellt kapta meg. A 8 magos és maximálisan 2,4GHz-en járó CPU az ismert AnTuTu benchmarkban 230.000 körüli pontszámra képes. Memóriából 4GB-ot kapott, a belső tárhely mérete 64GB és lehetőség van microSD használatára, egészen 1TB-os méretig.

A 2,4 és 5GHz-es frekvencia már itt is alapvető, ahogyan a Bluetooth 5.1 kapcsolat is. Emellett pedig GPS+BDS+GLONASS támogatást is kapott. A kijelző feletti 8 megapixeles kamerával bonyolíthatók le a videóbeszélgetések. Képek készítéséhez pedig az ugyancsak 8 megapixeles hátlapi kamera használható.

Az Android 12 rendszert futtató Lenovo XiaoXin Pad táblagépen megtalálható a magyar nyelvű felület is, így azt gond nélkül használhatjuk. A 7.45 milliméter vékonyságú tabletbe pedig 7700mAh kapacitású akkumulátor került bele, amit USB-C porton lehet tölteni. Szerencsére megmaradt a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, így vezetékes fülessel is használható a Lenovo újdonsága. A Lenovo XiaoXin Pad 209$-ba kerül, de választható a nagyobb memóriával és tárhellyel rendelkező modell is, a 6/128GB-os verzió, ami 239$-ba kerül.

4/64GB-os Lenovo XiaoXin Pad

6/128GB-os Lenovo XiaoXin Pad

Táblagépek a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás