A KONKA A8 ellazít megmasszíroz vagy épp döngve üti a hátad, ha arról van szó.

Kicsit a low budget vonalat viszi tovább a KONKA pisztolya, de amit ígér, azt a funkcióját ellátja a kijelzővel ellátott, 99 fokozatban szabályozható, USB-C portos masszázspisztoly.

KONKA A8 Massage Gun_ A piros dobozban 8 különböző fejet kapunk, amiken nem szerepel külön csillapított bevonat, mind-mind egyszerű fröccsöntött műanyag. Kivéve az általam döngölőnek hívott gömb fej, ami nem olyan lágy, amire számítottam. De aztán kiderült, hogy nem is kell annak lennie. Nem simogat, ez masszíroz. Maga az eszköz jól össze van rakva, nem találunk recsegős műanyagot. A szénkefe nélküli motor hűtő kupakot is kapott, a tetején lamellákkal tagolt felső részen. A fejeket nem kell reteszelni, hogy befogassuk őket, elég csak erősen belenyomni a foglalatba, erősen tartja azokat.

KONKA A8 Massage Gun_-2

KONKA A8 Massage Gun_-3

KONKA A8 Massage Gun_-6

Egy kis segítség, hogy mire is használhatók a különböző cserélhető fejek

Sosem volt még zöld színű eszközöm, de úgy látszik a masszázspisztolyoknál előszeretettel használják ezt a színt. A súlyelosztással nincs baj, hosszabb távon sem fárasztó a használata, pedig 1 kilogrammot nyom. A fej alatt található az USB-C csatlakozó, amivel feltölthető a beépített 2500mAh kapacitású akkumulátora. A működési a gyártói adatok szerint 10 óra.

KONKA A8 Massage Gun_-5

Hátul találjuk meg a kijelzőt, ahol 0-99 értékig az erősséget, mellette az akku kapacitását találjuk. Természetesen a 100% a két számjegyes kijelző miatt itt is 99%-on fog állni. A gombokat határozottan kell használni, kellő erősséggel. A -/+ és középen a be/kikapcsoló gombot senki sem fogja eltéveszteni. A plusz értékkel jelölt gomb megnyomásával azonnal egyes fokozatba kapcsol és elindul a masszírozás. Külön program nincs, itt addig működik, míg le nem merül vagy ki nem kapcsoljuk.

KONKA A8 Massage Gun_-7

A 99 fokozatnak köszönhetően alig észrevehető lépésekben állítható a masszírozás erőssége. Ahogy már kitértem rá, nincsenek külön programok, igy csak egy periódust ismétel, a fej be-fej ki menetfolyamatot, aminek intenzitása változtatható. Az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy amig nem a test hátsó részét akarjuk masszírozni, hanem kart, combot, talpat, azokat magunknak is meg tudjuk csinálni. Azonban a hát, nyakam derék, fenék, vádli stb. testrészekhez kérjük meg párunkat, mert hátunk felé hátrahajtott kézzel nem tudunk akkora erőt kifejteni, hogy a fejet a hátunkhoz nyomjuk, bár ha nagyon muszáj, ez is megoldható. De az elmondható, hogy sokkal jobb a masszázsélmény, ha ezt valaki más csinálja nekünk. De rajta, ki kell próbálni mindenkinek, neki melyik verzió jön be jobban. Saját magának vagy akkor jobb, ha valaki más csinálja nekünk. Akinek megmutattam, az első hitetlen pillanatok után mindenkinek tetszett, ami sokat elárul a termék hasznosságáról.

KONKA A8 masszázspisztoly

A kuponnal 43$-ba kerül: BGa4af0b

Olcsóbb masszázspisztolyok

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás