A Proscenic M6 Pro kétségkívül az egyik legolcsóbb okos robotporszívó, ami számos szenzorral rendelkezik és a Geekbuying európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhető, ami a kedvezmény kóddal még olcsóbb lesz.

Proscenic M6 Pro robotporszívó

🔹Kupon : PROSM6PRO

3200mAh kapacitású akkumulátorával, egy feltöltés alatt akár 110 percig is képes takarítani. A Xiaomi robotporszívóinál megszokott tulajdonságokat kapjuk, azaz LDS szkennerrel is ellátták, amivel feltérképezi a lakást és egy virtuális térképen nem csak nyomon követhető a munkája, de különböző részeket is megadhatunk neki, hogy hol takarítson vagy éppen, hol ne takarítson ki, amit a mobiltelefonos alkalmazással vezérelhetünk.

Rengeteg szenzorral látták el, maximum 2 centiméteres akadályon, küszöbön képes áthaladni, a mobiltelefonos alkalmazással pedig pofonegyszerű a vezérlése. A robotporszívó a kedvezmény kóddal csak 189$-ba kerül és az áfa és vámmentes európai raktárból küldik. Még a felmosás funkció sem maradt ki, mert a 300 milliliteres portartály mellett 180ml-es víztartállyal is rendelkezik az okos robotporszívó, amivel nedvesíti a felmosó mopot.

Proscenic M6 Pro robotporszívó

🔹Kupon : PROSM6PRO

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás