A Baseus megoldásához hasonlít a BlitzWolf új terméke, ami már egy komplexebb FM transzmitter, aminek egységét a szellőzőre illeszthetjük. Ennek köszönhetően a kezelőszervek is kéznél lesznek és a telefonos beszélgetések alkalmával a mikrofon is közelebb kerül hozzánk.

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmittert a szivargyújtóba helyezve a mobiltelefonunkat is feltölthetjük róla, amihez egy szabványos USB és egy Type-C portot is kapunk. Támogatja a gyorstöltést is, így USB-A porton maximum 18W-al, USB-C porton pedig 30 wattal láthatjuk el a telefonunkat vagy a tölteni kívánt eszközünket.

AUX porttal is ellátták és Bluetooth 5.0+EDR kapcsolatot kapott, hogy összepárosíthassuk azt a telefonunkkal. Az FM transzmitter használatához csak rá kell hangolnunk az autórádiót és máris telefonálhatunk az autó hifi rendszerére kötött eszközzel.

Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így nem kell a mobiltelefont a kezünkben tartani, hanem nyugodtan telefonálhatunk vezetés közben is. MircoSD kártyaolvasót már nem kapott, de van rajta egy plusz USB port, amibe pendrive-ot dughatunk, ha onnan szeretnénk zenét lejátszani. A kedvezmény kóddal 23.99$-ba kerül.

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter

Kupon: Cuponation9

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás