A BlitzHome BH-CM1503 presszókávét főz. Ha kell, egy vagy akár két adagot is, a tejhabosításnak köszönhetően pedig akár cappuccino is készíthető, hogy odahaza is egy kávézóban érezhessük magunkat.

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine

A BlitzHome BH-CM1503 szakít a gyártótól eddig megszokott csomagolással, hiszen a BlitzWolf konyhai kiegészítőket magába foglaló BlitzHome márkára odafigyel a gyártó, hogy egy új brandet létrehozva, új szint is vigyen a termékei közé. A belső rész kellő védelmébe burkolva minden fontos kiegészítőt megtalálunk. Már csak a kedvenc kávénkra lesz szükség, hogy otthon is finom espresso vagy tejhabos lattét, cappuccino-t ihassunk.

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine-3

A BH-CM1503 kisebb méretű, mint amire elsőre gondoltam és a 31.2 x 13.9 x 30.4 centiméterével kicsit nagyobb, mint a korábbi BW-BlitzWolf CMM2 volt, de még így sem foglal sok helyet a konyhapulton. A szálcsiszolt alumínium és acél borítású ház nagyon jól néz ki, modern hatást kölcsönöz neki. A hátsó részére illeszthetjük a víztartályt. Elöl egy vékony, széles sávban a kéken világitó állapotjelző ledsor, a tetejének elülső részén a négy funkciógombot találjuk. Itt állítható be, hogy rövid vagy hosszúkávét szeretnénk, illetve bekapcsolható a tejhabositó gőzfunkciója, aminek gőz intenzitását az oldalsó kar tekerésével szabályozhatjuk.

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine-2

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine-7

A karos eszpresszó kávéfőzőhöz két különböző méretű belső részt kapunk, attól függően, mennyi kávéból szeretnénk elkészíteni az italunkat. A tejhabosító kar mozgatható, azaz kifordítható, hogy könnyebb legyen a hab elkészítése. Ajánlott beszerezni hozzá egy külön erre alkalmas kiöntőt, amivel könnyebb a tej habosítása és kiöntése a kávéra.

A csepegtető tálca egy úszóval lett ellátva, ahogy az előző modellnél is, ami kiemelkedik, ha az megtelt. Igy mindig tudni fogjuk, mikor kell kiönteni belőle az összegyűlt folyadékot.

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine-5

A mellékelt kanállal kimérhetjük és tömöríthetjük a karba rakott örült kávét. A kávéfőző használata pofonegyszerű. Csak töltsük fel a víztartályt, tegyük bele a kávét, kapcsoljuk be a kávéfőzőt, majd amikor az elülső visszajelző led villogása abbamaradt, készen áll a főzésre. Válasszuk ki a kívánt mennyiséget és nyomjuk meg az ennek megfelelő gombot.

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine-4

Ha nem eszpresszót, hanem kapucsínót szeretnénk fogyasztani, akkor egy külön pohárba vagy bögrébe öntsünk hideg tejet, kapcsoljuk be a tejhabosítás funkciót és a tekerő segítségével adagoljuk a kívánt gőzmennyiséget, hogy felhabosítsa azt. A tejhab másodpercek alatt elkészül, amire aztán ráönthetjük az elkészített presszókávét, hogy otthon is egy kávézóban kérhető cappuccino-t ihassunk bármikor, amikor csak kedvünk tartja. A 15 bar nyomással készülő forró ital az általam fogyasztott Segafredo Intermezzo-ra szép kávéhabot csinált.

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine-9

Mérete miatt csésze vagy egy kisebb bögrét tudunk a tálcájára tenni, de mivel ez a csepptálca eltávolítható, máris egy hosszú nyakú poharat is odarakhatunk. A BlitzHome kávéfőzője jól szerepelt a teszten, összességében nekem jobban tetszik mind külsőre, mind pedig használatra, mint a korábbi modell. Akik maguk szeretnek tejhabot készíteni és azt nem egy gépre bíznák, nekik biztosan tetszeni fog és az habos kávé kedvelők sem maradnak finom kávéélmény nélkül.

A BlitzHome tejhab készítésére is alkalmas kávéfőzőjét a Banggood webáruházból vásárolhatod meg, ami a kedvezmény kóddal 112.99$-ba kerül.

BlitzHome BH-CM1503

Kupon:BGHU2251

Itt még több kávéfőzőt találsz

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás