Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Olcsó masszázspisztoly, Mi Band 7, okos lámpa extra funkciókkal és sok minden más is!

Olcsó masszázspisztoly európai raktárból 10 ezer forint alatt

A masszázspisztoly különböző funkciókra képes, amivel izomlázat vagy fáradt testrészeinket is képes ellazítani, az izmokat segítheti relaxálni és természetesen kellemesen masszírozni is.

99 különböző sebesség funkcióval rendelkezik és különböző fejeket is kapunk hozzá, amivel a felső, alsó végtagokat, talp, fenék, hát, has masszírozására is alkalmas lehet. A kedvezmény kóddal 20$-ba kerül, az áfa és vámmentes európai CZ raktárból

Masszázspisztoly

____________________________________________________________

EU raktárból olcsóbb a Roborock S7 okos robotporszívó

Az előd modellekhez képest megnövelt szívóerővel érkezik, így már megszokott 2-2.2 Kpa helyett már 2500Pa az a teljesítmény, amivel porszívózni képes. Megnövelt portartállyal rendelkezik, ami már 470 milliliteres kapacitású, illetve nőtt a folyadéktartályának mérete is, aminek köszönhetően fel is moshatunk vele, ez 300 milliliteresre nőtt.

A porszívót felkészítették a Roborock Auto-Empty Dock kezelésére is. A külön megvásárolható kiegészítőnek köszönhetően nem kell kiürítenünk a porszívó tartályát, hanem ez a dokkoló egyaránt szolgál majd az akkumulátor töltésére és a porszívó portartályának kiürítésére is.

Roborock S7 dock

Egyedülálló módon a Roborock S7 felmosója vibrációs funkcióval rendelkezik, amely oldalirányban 3000 mozgás/perc rezgéssel képes szó szerint felsikálni a padlót. Ez eddig nem létező funckió volt a Roborock széria esetében is. De most már egy odaszáradt kávéfolt sem okoz gondot a takarító robotnak.

Roborock S7 sonic mopping

A felmosó moppal történő porszívózás hátránya az volt, hogy nagy segítség, ha a porszívó porszívózás közben fel is mos, de ez könnyen nedvessé teszhette a szőnyegeket. A Roborock S7 megtanulja, hogy a lakásban hol rendelkezünk szőnyeggel és ezeknél a részeknél automatikusan felemeli a felmosó fejet, hogy ne vizezze össze a szőnyegünket.

Teljesen új forgó, szőnyegtisztító gumi kefét kapott, aminek foglalata flexibilisen képes mozogni, hogy a lehető legjobban távolítsa el a szálak közül a szennyeződést és továbbítsa azt a szívófej felé.

Roborock S7 sonic map

Természetesen megmaradt a LiDAR szenzoros szoba feltérképezés, aminek köszönhetően szabályokat állíthatunk be, hogy hol, hogyan takarítson. A dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazás segítségével pedig akár távolról is vezérelhetjük, hogy kitakarítson, mire hazaérünk. A Roborock S7 a kuponnal, európai raktárból 394$-ért (134.000 forint) rendelhető meg, de ezért az árért cserébe áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk.

Roborock S7 robotporszívó

🔹Kupon : HekkaAFFS7

____________________________________________________________

Global Version Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötő

A Mi Band 7 az eddig megszokott külsőt viszi tovább, de egy kis kijelző növekedést alkalmaztak a Xiaomi mérnökei. Megmaradt az elődnél látott AMOLED panel, ami a 4. generációtól fogva velünk van, de már egy 1.62 colos modellt kapunk ez előd 1.56 colos AMOLED panelje helyett.

A szilikon szíj is ismerős lehet, újra szabadon variálhatjuk majd a színeket és megmaradt a mágnesesen csatlakoztatható töltőkábel is. A gyártói adatok szerint a Mi Band 7 125mAh helyett már 180mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amellyel pár nappal tovább bírja. 9 napos üzemidőt vagy 15 napos készenléti időt hozhatunk ki belőle. Ez a Mi Band 7 már Global Version modell, bár a rendszere most sem tartalmaz magyar nyelvű felületet, ahogyan a korábbi széria tagjai sem.

Az okoskarkötő Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 120 sport mód és a repertoárt kiegészítették egy „women’s health” móddal is. Van stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

Megmaradt az 5ATM vízállóság, viszont NFC modult most sem kapunk. Az eddigi információk szerint az akkumulátor tovább írja, a kijelző nagyobb lett és a sport módok rengeteg elemmel bővültek. Ha pedig ezeket a szempontokat nézzük, akkor az új Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötő jó választás lehet, ami 49$-os áron rendelhető meg a Banggood webáruházából.

A Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt itt találod meg

🔹Kupon : BGHU2296

____________________________________________________________

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

____________________________________________________________

BlitzWolf® BW-LT39 okos mennyezeti LED lámpa hangszóróval és RGB fénnyel

A 34.5 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa 24W-os, maximális fényereje 1800Lm, színhőmérséklete 2700-6500K fok között szabályozható és RGB szín világításra is képes. Szerencsére nincs megszabva köztes érték, így a telefonos alkalmazásban egy csúszka segítségével magunk állíthatjuk be a megfelelő színhőmérsékletet.

Nem csak a lámpa színhőmérsékletét, hanem a fényerejét is szabályozhatjuk a telefonos alkalmazás segítségével. Hanszóróval is ellátták, így a mobiltelefonról zenét is hallgathatunk az 5 wattos hangszórójának köszönhetően vagy egy elalvás előtti relaxáló hangot, fehérzajt is berakhatunk, amihez így nincs szükség külön hangszóróra.

Az okos mennyezeti lámpa a kedvezmény kóddal nagyon olcsón vásárolható meg. Ilyen tudással, ezen az áron nem sok hasonló lámpa a hazai piacon. A kedvezmény kóddal 39$-ba (~16000 forintba) kerül.

A BlitzWolf mennyezeti lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BGHU2293

____________________________________________________________

Moduláris BlitzWolf 550 és 750 wattos táp

A BlitzWolf BW-GP1 ATX modell moduláris kialakítást kapott, így csak annyi csatlakozót tehetünk fel rá, amennyire szükségünk van. A 14 centiméteres ventilátorral rendelkező táp egy kapcsolót kapott, amin aktiválható az automatikus hűtés mód. Két fajtából választhatuk, 550 és 750W teljesítménnyel, ami 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkezik.

BlitzWolf BW-GP1 1

Még FDD tápcsatlakozót is kapott az IDE-s meghajtókhoz lévő 6 (molex) és a SATA meghajtókhoz használható szintén 6 darab csatlakozó mellett. A 2.28 kilogrammos táp természetesen európai szabványú csatlakozót kapott, a két teljesítményből választható tápot a linkről választhatjátok ki. A szállítás ingyenes és áfa/vámmentes az európai (CZ) raktárnak köszönhetően.

BlitzWolf BW-GP1 2

BlitzWolf BW-GP1 táp 550 vagy 750 wattos teljesítménnyel

____________________________________________________________

Mini léghűtő, amibe jeget is tehetsz

Újratölthető akkumulátorral érkezik a mini léghűtő, amit USB-C porton keresztül tölthetsz fel újra. A kisméretű, 5.7×5.9×7.1 colos méret 2000mAh kapacitású akkumulátort foglal magában.

Külön fogantyúval is ellátták és két ventilációs funkciót is kapott, hogy simán a levegőt forgassa vagy a beletöltött jeget vagy vizet fújja, hogy ezáltal jobban lehűtse a teret. A mini léghűtő európai raktárból rendelhető meg (PL), a kedvezmény kóddal 18$-ért.

Mini léghűtő, amibe jeget is tehetsz

🔹Kupon : BGHU2288

____________________________________________________________

Csak 9.9$ az akkumulátoros kézi ventilátor

A kézi ventilátor akkumulátoros, így USB porton keresztül tölthető fel, ezáltal nem kell folyamatosan elemeket cserélgetnünk benne. Ehhez a modellhez talpat is mellékelnek, hog az asztalra is felállíthassuk.

2 óra töltéssel a három sebességi fokozattól függően 2-10 órán át használhatjuk. A fej dönthető, így az asztalon használva jobban kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő pozíciót. Az akkus ventilátor 9.99$-ba kerül.

EU raktárból is megvásárolható (PL) így hamarabb megérkezik

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás