XIAOMI Smartmi Fan 2S a Xiaomi okos ventilátora, ami mobiltelefonnal is vezérelhető! A Xiaomi termékének a különlegessége a csendes működés és a mobiltelefonos applikáció, amivel beállíthatjuk a számunkra megfelelő sebességet. Természetesen ellátták fizikai gombokkal is a 34 x 33 x 96 centiméter méretű eszközt.

Csendesebb, mint egy átlagos ventilátor, hiszen alacsony fokozaton 31.5dB értékkel rendelkezik, így éjszaka sem fog minket zavarni a hangja. WiFi-n keresztül is vezérelhetjük, így a mobiltelefonunkkal könnyedén szabályozhatjuk a ventilátor erősségét. A fej 120 fokos szögben oldalirányban is képes mozogni.

A leírás szerint EU szabványú adapterrel küldik és emellett egy 2800mAh kapacitású akkumulátorral is fel lett szerelve, hogy akkor is működjön, ha nincs a közelben konnektor. A Xiaomi ventilátor a kedvezmény kóddal 133.99$-ba (51.000 forintba) kerül, amit az európai (Poland) raktárból rendelhetsz meg

XIAOMI Smartmi Fan 2S

🔹Kupon : A63FF035C041

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás