A KUGOO KIRIN Mini 2 elektromos roller gyerekeknek készült. Európai raktárból áfa/vámmentesen vásárolható meg. 65 kilogrammos terhelést bír és maximum 15km/h sebességgel lehet gurulni vele.

KUGOO KIRIN Mini 2 1Összsúlya csupán 8.9 kilogramm, tehát jóval könnyebb, mint például a méltán híres Xiaomi M365. A 220V hálózati töltőjével tölthetjük fel a 4Ah kapacitású Li-ion akkumulátorát. Így egy feltöltéssel maximum 15km tehető meg vele. Maximális sebessége 15km/h, de több fokozatból is választhatunk, így elérhető a kormányról vezérelhető sebességbeállításnál a 5, 10 és 15km/h tempó is.

KUGOO KIRIN Mini 2 brake

Terhelhetősége maximum 65 kilogramm lehet. Kerekei 8.5 colosak, így kevésbé érzik meg az út egyenetlenségeit. A roller természetesen összecsukható és még a kormány is lehajtható, így az autó csomagtartójában is könnyedén elfér.

A Gshopper lengyelországi raktárából, áfa és vámmentesen rendelhető meg a KUGOO KIRIN Mini 2 elektromos roller, 183$-os (67.000 forintos)  áron.

KUGOO KIRIN Mini 2 elektromos roller

🔹Kupon : A51579CA1AE1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás