A TCL 20 Pro már itt van, európai raktárból rendelhető, AMOLED kijelzővel rendelkezik. A képfrissítésre és a többi hardveres felhozatalra sem lehet panaszunk.

Az 1981-ben alapított kínai cég idehaza nem túl ismert, azonban a televíziók piacán meghatározó szereplő odahaza. Nem csak televíziókat, hanem leányvállalata a BlackBerry Mobile és Alcatel Mobile révén már jó ideje a mobiltelefonok piacán is régi szereplő.

A TCL 20 Pro a Qualcomm Snapdragon 750G modellt kapta meg, ami az AnTuTu benchmarkban már 317000 körüli pontszámra volt képes. Persze a legújabb csúcs mobilok mellett, amik már az egymilliós pontszámot is elérik, a TCL 20 Pro is elmarad, de még mindig a középkategóriát képviseli. A CPU mellé 256GB-os tároló és 6GB memória társul.

Az 20 Pro AMOLED kijelzőt használ, tehát kontrasztos színeket és éjfeketéket kapunk. A 6.67 colos méret 2400 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

A Global Version modellnek köszönhetően használhatjuk a hazai 4G-t is támogatja és van 5G is. Az Android 11 rendszert futtató telefonon van NFC, és már 2.4 és 5GHz WiFi is, Bluetooth 5.1, helymeghatározás és két SIM kártyát is használhatunk.

Oldalra került az ujjlenyomat olvasó szenzor és van arcfelismerés is. Az akkumulátora 4500mAh kapacitású, amit 18W-os töltővel láthatunk el energiával, de vezeték nélkül 15 wattal is tölthető. Az előlapon 32 megapixeles kamera kapott helyet. Hátul a fő optika 48 megapixeles, ami mellé 16, 5 és 2 megapixeles telefotó és makró kamera került.

A 6GB/256GB-os modell 430$-ba kerül az áfa és vámmentes németországi raktárból.

TCL 20 Pro mobiltelefon

🔹Kupon : A09012F24CAA

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Bali Csaba on

    “Az 1981-ben alapított kínai cég idehaza nem túl ismert, azonban a televíziók piacán meghatározó szereplő odahaza.”

    Világszerte a 3. legnagyobb gyártó, ez azért nem ugyanaz, mint amikor csak Kínán belül erős valaki.

Hozzászólás