Már nagyon olcsón hozzá lehet jutni különböző pulzoximéter eszközökhöz. A BOXYM oFit-2 nevű pulzoximéter modellhez sok pozitív értékelés érkezett, ezért gondoltam azt, hogy ez nálam is beválna.

BOXYM oFit-2_Maga az eszköz nagyon egyszerű, de a lényeges szempont, hogy már ebbe az olcsó kategóriába is leszivárgott az AMOLED kijelző. A csomagban leírást, csuklópántot kapunk. A két darab AAA méretű elemet, ami a működéshez kell, magunknak kell majd beszerezni. A leírás angol nyelvet tartalmaz, igy némiképp egyszerűbb dolgunk van, hogy megismerjük a funkciókat.

BOXYM oFit-2_-2

A szokásos ujjra csíptethető kivitelt kapjuk meg, amiben alulra kerülnek az elemek, a BOXYM oFit-2 AMOLED kijelzője mellett egyetlen gombot találunk. Nem csak véroxigénszint, de pulzusmérésre is alkalmas az optikai szenzor által. A bekapcsoló gombot nyomva tartva belép a menübe, ahol hangjelzés állítható be, ami akkor csippan, ha megdobban a szívunk. Van riasztás is, amivel egy beállított alsó és felső pulzus értéket állíthatunk, mely számok határán adjon figyelemfelkeltő hangjelzést.

BOXYM oFit-2_-4

BOXYM oFit-2_-6

Extraként még a kijelző fényereje is állítható a beállítások opcióból. A méréshez csak fel kell csíptetni az ujjunkra majd pár másodperc analizálás be is áll a mért érték, amit körülbelül másodpercenként frissít. A kijelzőn fő elemként jelenik meg a véroxigénszint és a pulzus érték. Az egyetlen gomb megnyomásával a kép is forgatható, 90 fokos forgatással helyezhető el, igy a nekünk szemben ülő is láthatja az értékeket. Az elforgatott kép arra is jó, hogy EKG diagrammot rajzol ki, ha a fektetett módot választjuk, igy még ezen görbe nézésére is lehetőség van.

A mérés pontosságára azt kell mondja, megfelelő. Amint elkezdtem mozogni, míg rajtam volt, nem sokkal később reagált is az eszköz a pulzus emelkedésemre és máris az új értéket írta ki.

BOXYM oFit-2_-8

Az eszköz betegeknek, időseknek, sportolni vágyóknak tökéletes választás, hiszen monitorozni tudják a már említett véroxigénszint és pulzus értékeiket is, amiben elég pontos mérést tud végezni a kis BOXYM oFit-2.

Már nagyon sok ilyen modell van a piacon, sokszor ár függő, hogy milyen extra funkciókra képes. A BOXYM oFit-2 nem drága, de praktikus eszköz, ami kis mérete miatt nagyon hasznos lehet, ha a szüleinkre, nagyszüleinkre gondolunk. Sajnos hazánkba egyelőre nem szállítanak ebből a modellből, de bátran választhatunk más példányt is.

Pulzoximéterek

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás