Két modellel is jelentkezett a BlitzWolf, amivel egy játékosoknak szánt 550 és 750 wattos és egy normál 400 és 600 wattos táppal újít a PC piacon.

A BlitzWolf BW-GP1 ATX modell moduláris kialakítást kapott, így csak annyi csatlakozót tehetünk fel rá, amennyire szükségünk van. A 14 centiméteres ventilátorral rendelkező táp egy kapcsolót kapott, amin aktiválható az automatikus hűtés mód. Két fajtából választhatuk, 550 és 750W teljesítménnyel, ami 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkezik.

BlitzWolf BW-GP1 1

Még FDD tápcsatlakozót is kapott az IDE-s meghajtókhoz lévő 6 (molex) és a SATA meghajtókhoz használható szintén 6 darab csatlakozó mellett. A 2.28 kilogrammos táp természetesen európai szabványú csatlakozót kapott, a két teljesítményből választható tápot a linkről választhatjátok ki. A szállítás ingyenes és áfa/vámmentes az európai (CZ) raktárnak köszönhetően.

BlitzWolf BW-GP1 2

BlitzWolf BW-GP1 ATX

__________________________________________________

BlitzWolf BW-CP1 400 és 600 wattos modell

BlitzWolf tápegység

A BlitzWolf BW-CP1 már nem kapott moduláris kialakítást, mint a fentebb említett modell, de cserébe 80 PLUS-os. Ez a verzió 12 centiméteres ventilátort kapott, ám itt nincs RGB világítás és automata hűtéskapcsoló gomb sem. Az 1.4 kilogramm súlyú tápegység is EU szabványú csatlakozót kapott és sokkal olcsóbb, mint a fent említett modell. A szállítás ingyenes és áfa/vámmentes az európai (CZ) raktárnak köszönhetően.

BlitzWolf BW-CP1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás