Az Eleglide M1 27.5 colos kerekekkel rendelkezik. Beépített akkumulátorának köszönhetően elektromos rásegítéses üzemmódban akár 65 kilométert is megtehetünk.

A 27.5 colos kerekeinek köszönhetően nem csak a városban használható, hanem akár a nehezebb terepekre is kimerészkedhetünk vele.

Természetesen elöl teleszkópokat találunk, a 250W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására váltót is kapunk. A 7.5Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 65 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel. Tisztán elektromos módban maximum 30 kilométert tehetünk meg vele.

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó karok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első és hátsó ledes lámpával is rendelkezik. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető az Eleglide M1 elektromos kerékpár. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos kerékpár.

ELEGLIDE M1 elektromos kerékpár

Kupon:NNNELEM1JUN

Többi kerékpár

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás