A Kugoo Kirin G2 Pro nem egy szokványos elektromos roller, ezért nem is lehet egy lapon említeni a Xiaomi termékével. A KugooKirin G2 Pro rollerrel akár terepre is merészkedhetsz, amiben nagy kereke, erős motorja és lengéscsillapítója is segítségünkre lesz.

A Kugoo Kirin G2 Pro elektromos roller 45km/h maximális sebességre képes. Itt már valóban oda kell figyelni, hogy körültekintően vezessünk. Végsebessége 45km/h, de a 600W teljesítményű, erős motornak köszönhetően akár 20 fokos emelkedőre is felhajthatunk, a megtehető legnagyobb hatótáv pedig akár 55 kilométer is lehet!

Az erős motor abban is segít, ha letérnénk az aszfaltozott útról. Ehhez pedig nem a jól megszokott 8.5 colos, hanem nagyobb, 10 colos pneumatikus kerekeket kapunk. Természetesen lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, így az előre és hátulra is került. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, tehát a sötétben mi is látni fogunk és minket is látni fognak.

A kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. A G2 Pro elektromos roller 23.5 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal. A Kugoo Kirin elektromos roller európai (CZ) raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami az első 10 vásárlónak 899$-ba kerül.

A Kugoo Kirin G2 Pro elektromos rollert itt találod meg

Vagy itt 870$-ba kerül EU raktárból

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás