A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 egy külön mélynyomóval is rendelkezik, Bluetooh-on is rákapcsolódhatsz a telefonoddal, 120 wattos teljesítménye pedig mindenre elegendő.

AUX, optikai (SPDIF) és HDMI csatlakozóval is fel van szerelve a BlitzWolf AirAux audió családjának legújabb gyermeke, amit még egy USB porttal is elláttak, hogy a rajta lévő mp3 formátumú zenéinket is lejátszhassuk róla.

AirAux AA-SAR3 1

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg, a szállítás ingyenes. A soundbar 76 x 78 x 860, a subwoofer 115 x 420H x 250 milliméteres méretekkel rendelkezik. A maximális teljesítmény 120W, a subwoofer ebből 60 wattos, ami 5.25 colos, azaz körülbelül 13 centiméter átmérőjű mélynyomót kapott.

Többféle hangszínt állíthatunk be, az előre beprogramozottak közül. A csomagban távirányítót is mellékelnek, illetve a soundbar falra való rögzítéséhez szükséges kiegészítőket is. Az európai raktárból sokat spórolhattok, mert csak 89$-ba kerül.

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 soundbar-t itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás