A Tronsmart Groove 2 10W teljesítményű hangszórójával szinte bárhol bulizhatunk.

Az IPX7 védettségének köszönhetően beltéren, kültéren is használható és még a fröccsenő víznek is ellenáll. Az IPX7 védelemnek köszönhetően akkor sem lesz baja, ha a hangszóró 1 méter mély vízbe esik.

Két hangmóddal rendelkezik, egy normál és egy SoundPulse móddal, amivel a 10W teljesítményű hangszóróból a maximumot hozhatjuk ki.

Bluetooth 5.3 kapcsolatot használ, elérhető a TWS mód is, így két egyforma eszközt is összepárosíthatunk és máris sztereóban szólalhatnak meg. A kezelőgombok között minden fontos funkciót megtalálunk, de AUX-ot és memóriakártya foglalatot is kapott. A buli hangulatfelelőseként pedig még színes LED világítást is kapott.

Akkumulátorát USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, amivel 50%-os hangerőn, kikapcsolt világítással 18 órán át használhatjuk a Tronsmart Groove 2-t.

A Tronsmart Groove 2-t itt találod meg

Nézd meg a többi akciós Geekbuying terméket is

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás