A BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás segítségével valóban minden (is) feltölthető. A 83200mAh kapacitásnak és a számos USB és konnektor aljzatnak köszönhetően szinte nincs olyan eszköz, amit ne tudna ellátni energiával.

Aki idehaza szeretné beszerezni a terméket, azoknak van egy jó hírünk, EU szabványú töltőcsatlakozóval érkezik. A szállítás csehországi raktárból történik, így rövid szállítási idővel, többletköltségek nélkül rendelhető meg és ebből a raktárból még a szállítás is ingyenes.

 A nagy energiatároláshoz nagy és sok cellára van szükség, így a BlitzWolf töltőállomása nem kevesebb, mint 4 kilogrammot nyom. A könnyebb mozgatás érdekében szerencsére egy füllel is ellátták. Csatlakozó fronton nem lehet rá panaszunk, az alábbiakkal szerelték fel:

  • 2 x USB QC3.0 (5V 3A/9V 2A) 18W,
  • 1 x USB 5V 2.4A 12W,
  • 1 x USB-C 60W (5V/9V/12V/15V/20V),
  • 1 x DC 12V szivargyújtó aljzat,
  • 2 x DC 12V, Max 10A (Total 10A Max),
  • 2 x AC Output: 220-240V, 50Hz, 300W

Ezen kívül ellátták egy 10W teljesítményű hangszóróval is, ha magunkkal vinnék egy hosszabb táborozásra, akkor ne csak energiát tudjuk kivenni belőle, de zenét is hallgathassunk és a beépített lámpának köszönhetően világíthassunk is vele. A BlitzWolf-tól megszokott módon ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A BlitzWolf BW-PG2 299.99$ helyett 219$-ba kerül a kedvezmény kóddal, amit a csehországi raktárból áfa és vámmentes szállítással küldenek!

A BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás itt található meg

Kupon:BGf81c73

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás