A Kroak K-JS01 power bank 14000mAh kapacitásával segíti beindítani az autónkat, ha épp lemerült az akkumulátorunk. De portjai révén még a telefonunkat is feltölthetjük róla.

Kroak terméket már mi is próbáltunk, a naplemeük érkezett hozzánk tesztre.

Egy visszazárható dobozban kapjuk meg a külső akkut, amin egy külön kis retesz védi a csatlakozókat, hogy semmi ne okozzon kárt bennük. UL94-V0 tűzálló burkolattal is ellátták, emellett elemlámpa funkciót is kapott, ha éjszaka elakadnánk az autónkkal, fényforrásunk is legyen.

A gyártói adatok szerint maximálisan 12V 4.0L benzin és 12V 3.0L dízel üzemű autók beindítására használható. Az akkumulátorának teljes kapacitásának feltöltéséhez 7 órára van szüksége. Viszont akár a kocsiban is hagyhatjuk, hiszen 1-2 hónapig képes megőrizni az akkumulátor kapacitását, hogy vész esetén használhassuk. Természetesen ellátták rövidzárlat, túltöltés, túlhevülés, véletlen polaritás felcserélés elleni és még számos más védelemmel is.

Kroak K-JS01 power bankot itt találod meg

Itt számtalan hasonló terméket találsz

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás