A KONKA A1-8D masszázspisztolya különböző funkciókra képes, amivel izomlázat is kellemesebbé tehetjük, de egyúttal képes ellazítani az izmokat segíthet relaxálni és természetesen kellemesen masszírozni is.

6 különböző sebesség funkcióval rendelkezik és szám szerint 8 különböző fejet is kapunk hozzá, amivel a felső, alsó végtagokat, talp, fenék, hát, has masszírozására is alkalmas lehet. A KONKA A1-8D könnyű, csak 1 kilogrammot nyom, így hosszabb távon sem kényelmetlen a kézben tartani.

Az LCD kijelzővel ellátott masszázspisztollyal könnyedén beállíthatók a kívánt programok és azok erősségei is és leolvasható az akkumulátorának kapacitása is. Az egy feltöltéssel elérhető használati idő akár 10 óra is lehet, ha arra lenne szükség. A kedvezmény kóddal 33$-ba kerül, az áfa és vámmentes (ES) európai raktárból.

KONKA A1-8D masszázspisztoly

🔹Kupon : BGda5c68

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás