Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Okos fogkefe, akciókamera és sok minden más.

Oclean X Pro elektromos fogkefe

Az Oclean X Pro 24,35 x 24,35 x 2,44 centiméteres méretekkel rendelkezik és 100 grammot nyom. A 800mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt feltölti, amivel akár 30 napon keresztül is használhatjuk. A fogkefét mi is kipróbáltuk, a tesztet itt olvashatod.

Az elődjéhez képest új motort kapott, így elérhető egy magasabb rezgésszámú tisztítás is. A rezgésszám 40000-ről 42000/percre nőtt, de a tisztítési erősségek közül akár a leglágyabbat is választhatjuk. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználandónak.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megmaradt a telefonos értesítés és használat ellenőrzése is, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére. De Bluetooth verzióból is már 4.2-re váltottak. A belsőt ellátták giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük.

A legnagyobb durranás kétség kívül az az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A 0.96 colos megjelenítőt használva, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Az apró kijelző megjeleníti a tisztítás idejét és a giroszkópnak köszönhetően képes fogmosás közben kijelezni, hogy megfelelően tartjuk-e a fogkefét az alapos tisztításhoz. Ezt pontokkal is jutalmazza, hogy a még alaposabb tisztításra törekedhessünk.

Az Oclean X Pro eredeti ára 63$, de a kevezmény kóddal 52.99$-ért vásárolható meg (20.500 forint)

Az Oclean X Pro elektromos fogkefét itt találod meg

🔹Kupon : BG61908b

_____________________________________________________

Az új BlitzWolf BW-GT2 hangrendszer

BlitzWolf BW-GT2 3 Már egy subwoofer cső is segíti a BlitzWolf BW-GT2 hangfalaiból kitörő mélyeket, hogy a számítógép előtt ülve filmnézés agy játék közben, a hangok alapján jobban átélhessük a látottakat. Az oldalsó sztereó hangsugárzók két darab 3 colos méretű hangszórót rejtenek magukban, ahonnan a magas és közép tartományú hangokat képes leadni. A mélyekért a hangerőszabályóval, magas és mélyhangkiemelés szabályzással ellátott subwoofer láda felel.

BlitzWolf BW-GT2 1

A kis hangszórók 15 x 10.5 x 8.5, míg a mélyláda 26 x 14.5 x 21 centiméteres méretekkel rendelkezik, az összsúlyuk 2.38 kilogramm, zenei teljesítménye 20W.

BlitzWolf BW-GT2 4

Külön pozitívuma, hogy a mélyládának hátsó részén antenna és vonalbemenetet is kapunk. Ellátták microSD kártyaolvasóval és USB porttal is, hogy közvetlenül egy memóriakártyáról vagy akár egy pendrive-ról is lejátszhassuk kedvenc zenéinket. Sőt, a leírás szerint bluetooth kapcsolattal is rendelkezik a 2.1-es hangrendszer, így akár a telefonunkról is hallgathatunk róla zenét.

BlitzWolf BW-GT2 2

A BlitzWolf BW-GT2 hangszóró az európai raktárból rendelhető meg

A BlitzWolf BW-GT2 2.1-es hangrendszert itt találod meg

🔹Kupon : BGfbffb3

_____________________________________________________

SJCAM SJ8 akciókamera

_1_eredmeny52018_07_27_19-49-24.jpg

Az SJCAM kameráiról már egy dolog biztosan kiderült az évek során, méghozzá, hogy kiváló alternatívája a GoPro szériának. Remekre sikerült az SJ8 is, lehet van aki már ismeri, de nézzük meg az adatokat, hogy lássuk mivel is állunk szemben.

_1_eredmeny22018_07_27_19-49-07.jpg

Ez a kis pöttöm akció kamera megfelelően az új trendnek 4K UltraHD felbontásban képes videót rögzíteni, méghozzá 60 képkockával másodpercenként, ami igen impozánsan hangzik. Ami a sima fényképezést illeti, 20 megapixeles képeket képes készíteni, és ami külön öröm, hogy 8X digitális zoom-mal rendelkezik.

_1_eredmeny12018_07_27_19-49-10.jpg

Nevatek9667 chippel érkezik, ami lehetővé teszi a gond nélküli magas felbontású videók készítését. Beépítésre került egy 2,33 hüvelykes IPS érintő kijelző, amin láthatjuk a felvett tartalmat és beállításokat.

_1_eredmeny32018_07_27_19-49-11.jpg

_1_eredmeny72018_07_27_19-49-13.jpg

Immár USB Type-C került a háza oldalára, jól jön majd a fájl átviteleknél és feldolgozásnál a plusz sebesség. A beépített 1200mAh-s akkumulátorral a maximum felbontás mellett nagyjából 120 percig képes felvenni. 170 fokos szögben képes rögzíteni, ami a legtöbb extrém sporthoz több mint elegendő. Támogatja a 2,4GHz-es WiFi-t, hogy kommunikáljon a mobil telefonunkkal, valamint elektronikus képstabilizálás is belekerült, ami nagyon jól jön a vibrálások kisimításában.

_1_eredmeny62018_07_27_19-49-14.jpg

Az akció kamerákhoz megszokottan itt is sok kiegészítő érkezik a csomagban, jó pár adapter dokkolót, tartót és többek között az a ház, amivel több, mint 30 méterig vízálló. Az SJCAM SJ8 akciókamera az akcióban 109.99$-ba, azaz 42.000 forintba kerül az áfa és vámmentes CZ raktárból.

Az SJCAM SJ8 akciókamerát itt találod

🔹Kupon : BG9bb753

_____________________________________________________

Hopthink HT-T4 elektromos roller EU raktárból alacsony áron

Az alumíniumból készült Hopthink HT-T4 12.5 kilogramm, akár csak a Xiaomi rollere. 8 colos kerekeket kapott és az elektromos motor teljesítménye 350W.

Hátul tárcsafékkel látták el, az első kereket pedig az elektromos motor lassítja le fékezéskor, ami így képes tölteni az akkumulátort is. Teljesen feltöltött teleppel akár 25 kilométert is megtehetsz, ami bőven elegendő a városi használatra. Maximális sebessége akár 30km/h is lehet, a roller terhelhetősége maximum 120 kilogramm. Kapott első és hátsó lámpát, kitámasztót, a kormányon pedig a gáz és fékkar mellett találunk egy kijelzőt is, ami megjeleníti a pillanatnyi sebességünket és az akkumulátor kapacitását is.

A Hopthink HT-T4elektromos roller 275.99$-ba kerül, ami körülbelül 105 ezer forintnak felel meg, amit az áfa és vámmentes európai (Germany) raktárból rendelhetsz meg

A Hopthink HT-T4 elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon : BG755b77

___________________________________________________

IPRee® automata esernyő elemlámpával

Az olcsó IPRee® esernyő kisméretre összecsukható, a nyitáshoz csak a markolaton található gombbot kell megnyomnunk. Az összecsukott állapotban 32 centiméter hosszúságú esernyő kinyitva 100 centiméter átmérőjű.

A nyélben egy elemlámpát is elrejtettek, így ha egy esős éjszakán a sötétben sétálunk, látni fogjuk hova lépünk, így elkerülhetjük a nagyobb tócsákat is.

Az IPRee® esernyője csak 16$-ba kerül és három színből választható

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás