Az elosztóba egy SSD meghajtót is beszerelhetsz. Így nem csak egy Type-C portos HUB-ot kapsz, amin megannyi port is megtalálható lesz, hanem plusz tárhellyel is megtámogathatod a laptopodat.

A 6-in-1 elosztó két darab USB Gen 3.1, 4K/30Hz HDMI kimenettel és 100 wattos töltést támogató Type-C porttal is fel lett vértezve, hogy a laptopod is feltöltsd róla.

A fém ház alá SATA M.2 2230, 2242, 2260, 2280 NVME SSD meghajtókat is belerakhatsz, aminek köszönhetően nem csak extra portokat, hanem plusz szabad gigabájtokat is nyerhetsz. A megfelelő hűtés érdekében ventilátorra nincs szüksége, cserébe a HUB alsó és felső része bordázott kialakítást kapott az SSD által termelt hő leadására.

Csatlakozók közül a már említett két darab USB3.1 port, 4K/30Hz HDMI, RJ45 10/100/1000 és PD 100W USB-C portot is kapott. Az elosztó sokkal többen nyújt, mint egy sima HUB hiszen, ha kevés belső tárhellyel rendelkezünk, plusz gigabájtokkal, de akár terabájtokkal is kibővíthetjük a felhasználható tárterületünket.

A HUB az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg, mégpedig 43.99$-ért.

USB HUB Docking Station

🔹Kupon : BGba5620

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás