Még mindig remek áron adják a BlitzHome BH-CDW1 szabadonálló mosogatógépét, ami mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik és még vízcsapra sincs szüksége, mert akár manuálisan is megtölthetjük vízzel, ha egy kis garzonban lakunk és nincs lehetőségünk azt külön csapra kötni.

Még vízcsapra sem kell kötnünk, ha nem akarjuk. Így tényleg bárhol használható, még egy kis lakásban is. Ha így szeretnénk használni, akkor a betöltőnyíláson kell feltöltenünk a víztartályát. A BlitzHome BH-CDW1 négy-hat terítékes mosogatógép, amely viszonylag kicsi, 51 x 48 x 52 centiéteres mérettel és 12 kilogrammos súllyal rendelkezik. Természetesen mosogat és szárít is, az akár 75 fokos légbefúvásnak köszönhetően pedig még szárít is, így a 4-6 terítékes étkészletünket seperc alatt tisztává varázsolhatjuk.

BlitzWolf BW-CDW1 1



LED kijelzővel látták el, a front rész átlátszó, hogy lássuk mi történik a gép belsejében. Tartozékok közül pedig számos kiegészítőt kapunk. Bemeneti vízcsövet, kivezető csövet, kancsót, ha vízcsap nélkül használnánk.

BlitzWolf BW-CDW1 2

Wi-Fi kapcsolaton keresztül a telefonon is követhető, hogy épp merre jár a tisztítási folyamattal. 5 mosási program választható, amivel akár még gyümölcsöket is moshatunk, de van ECO, gyors, standard és erős fokozat is, hogy minden szennyeződést eltávolíthassunk a tányérjainkról.

BlitzWolf BW-CDW1 2

A terméket az európai piacra tervezték, így EU szabványú aljzattal látták el, hogy a 230V-os hálózaton működjön. A mosogatógép olcsóbb a kedvezmény kóddal a Banggood európai raktárából. Ennek köszönhetően áfa/vámmentes és rövid szállítási idővel számolhatunk.

A BlitzHome mosogatógép 198$-ba (69000 forintba) kerül, amit itt találsz meg

🔹Kupon:BGspringG032

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás