TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami 220RPM-re képes és a mellékelt USB-s töltőkábellel tölthetjük fel a már említett akkumulátorát.

flexibilis toldót és számos fejet is kapunk hozzá a csomagban, szám szerint 34-et, hogy minden könnyebb otthoni munkának neki tudjunk kezdeni. A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 12$-ba kerül az európai raktárból!

TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó

🔹Kupon : BGT68647

_____________________________________________________________

TOPSHAK TS-ESD2 elektromos csavarbehajtó

Teszt

A TS-ESD2 előnye, hogy a fej rész dőlésszöge állítható, így a markolattal egy vonalban hajtható ki, ezzel pedig akár a legkisebb helyekre is beférhetünk vele.

Elöl LED világítással is felszerelték, hogy a sötét helyeken is megtaláljuk a csavar helyét. A sebessége több fokozatban állítható, 1-4Nm nyomatékot is használhatunk, ha ki vagy be szeretnénk hajtani a csavarokat. Kiegészítőként kapunk egy flexibilis toldót, amivel az igazán kis helyekhez is odaférhetünk, de emellett bit fejeket is kapunk, számszerit 32 darabot, hogy teljes legyen a szett.

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami a fejet 220RPM sebességgel tudja pörgetni. Jó hír, hogy a töltéshez nem kell kivennünk az akkumulátort, hanem azt egy USB kábellel könnyedén telepumpálhatjuk energiával.

A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 12$-ba kerül PL raktárból, a szállítás pedig ingyenes

🔹Kupon : BG484b3e

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás