BlitzWolf BW-TH5 ha laptopot használsz vagy csak kevés a port a számítógépeden, akkor jön majd jól az USB-C elosztó. Memóriakártyát, USB portot, HDMI kábelt is csatlakoztathatsz hozzá

BlitzWolf BW-TH5

Mindent egyben megtalálunk a fém színű USB Type-C HUB-on, amin keresztül, univerzális volta miatt még a laptopunkat is feltölthetjük (PD töltés). Ehhez jön jól a maximum 100W-os teljesítmény leadás, így töltés közben még a különböző portokat is használhatjuk, nem kell a laptophoz hasonlóan elveszítenünk egy csatlakozót a töltés miatt.

BlitzWolf BW-TH5 1

Az elosztó jól jöhet, ha két monitort szeretnénk egyszerre rákötni a laptopunkra, így a csatlakozó HDMI portjain keresztül mehet az egyik, a másik pedig a géoünk saját kimenetén.

A következő csatlakozókat találjuk meg az elosztón:
  • HDMI ~ 4k@30Hz,
  • USB3.0 x3,
  • microSD és SD kártyaolvasó,
  • USB Type-C port adatátvitelhez és töltéshez egyaránt,

A BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztó a kedvezmény kóddal 25.99$-ba kerül (10000 forint).

A BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztót itt találod meg

Kupon:BG80bca1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás