A Proscenic Ultenic U11 és U11 Pro akkumulátoros porszívók 25000Pa szívóerővel, de az egyik modell még vizes funkciót is kapott!

Proscenic termékeket mi is teszteltünk

Proscenic Ultenic U11

A Proscenic Ultenic U11 az európai raktárból (CZ) pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező. A 260 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 25000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

A porszívó ultrakönnyű, csak 2.7 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán. A Proscenic Ultenic U11 olyan újdonságokat is felvonultat, mint a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása.

Újdonságként a porszívó fejre egy víztartályas moppot is felhelyezhetünk, így egy nedves felmosóval is áttörölhetjük a padlót. A robotporszívókhoz hasonlóan szenzorral is felszerelték, ha a szőnyeget porszívózzuk, akkor azt érzékelve, magasabb fordulatra kapcsol. Ha pedig megint a padlón tologatjuk, akkor visszább veszi ezt az erősséget.

Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 60 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (CZ) csak 168.99$-ba, azaz 64000 forintba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon : BGyyP02

______________________________________________________

Proscenic Ultenic U11 Pro porszívó

A Proscenic Ultenic U11 Pro az európai raktárból (CZ) pár munkanap alatt megérkezik és olcsóbb, mint a másik modell. A 350 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 25000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

Ez a porszívó is ultrakönnyű, szintén csak 2.7 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán. A Proscenic Ultenic U11 Pro olyan újdonságokat is felvonultat, mint a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása.

A robotporszívókhoz hasonlóan szenzorral is felszerelték, ha a szőnyeget porszívózzuk, akkor azt érzékelve, magasabb fordulatra kapcsol. Ha pedig megint a padlón tologatjuk, akkor visszább veszi ezt az erősséget.

Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 50 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (CZ) csak 149.99$-ba, azaz 57000 forintba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon : BGyyP01

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás