Az új Blackview Tab 12 az olcsóbb táblagépet keresők táborát célozza meg, de Android 11 rendszert, 4GB memóriát és 64GB tárhelyet kapunk.

A Blackview Tab 12 remekül néz ki és két változatban választható szürke és kék színekben. A vékony, 7.4 milliméteres ház 6580mAh kapacitású akkumulátort rejt, a 10.1 colos IPS kijelzője pedig a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 1920 x 1200 pixeles képpont-sűrűségével.

Sem memória sem tárhely fronton nem lehet panaszunk, hiszen a 64 gigabájtos tárhely mellé 4GB memóriát tettek, hogy még évek múlva se legyen kevés ez a mennyiség, de meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is. A 8 magos SC9863A A55 processzor maximálisan 1.8GHz-es órajelre képes és kellő sebességet ad a mindennapokban, ami az AnTuTu benchmarkban 100.000 körüli pontszámra képes.

Van 4G támogatás is,  hiszen SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS/Glonass/Beidou is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként is használhassuk. USB Type-C portot kapunk, de van 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, ahogyan 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is.

A Blackview Tab 12 külsőre remekül néz ki, a hardveres felhozatal pedig minden munkára vagy tartalomfogyasztásra elegendő. A kupon kóddal 139.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Blackview Tab 12

🔹Kupon : BG03d5fc

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás