A Remax egy olyan kiegészítőt dobott a piacra, amiben minden csatlakozó típus szerepel, amit a mostani mobiltelefonok használnak, de SIM kártyatartó és SIM tű is helyet kapott benne.

A kék, rózsaszín és fehér színekben rendelhető Remax mindenese ingyenes szállítással 10$-os ár alatt rendelhető. A töltőkábel mindkét vége USB-C, amire egy USB-A fej húzható, hogy a laptopról is használhassuk. A másik USB-C végére pedig Lightning és microUSB vég is feltehető. Az USB-C fejjel pedig akár a 60 wattos töltés is elérhető.

 

Extraként SIM tű, memóriakártya és SIM kártya tartóval is ellátták. A tokot pedig úgy alakították ki, hogy állványként is használhassuk, ha a telefont szeretnénk bele rakni.

 

A Remax terméke okos ötlet és egyben hiánypótló is, hiszen lehet, hogy neked is épp erre volt szükséged.

A terméket itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás