A lakásunk új kiegészítője lehet a DIGOO DG-CF516 okos mérleg, ami nem csak a testsúlyunkat méri, hanem általa sokkal egészségesebbek is lehetünk.

A hófehér kivitelben kapható, kikapcsolt állapotban rejtett, LED kijelzővel ellátott okos mérleg egy erős üveg felületet kapott. A telefonos alkalmazás segítségével 15 különböző adatról kaphatunk tájékoztatást, többek között testzsírszázalékról, BMI testtömeg-indexről, testünk izom és zsír mennyiségéről is.

DIGOO DG-CF516 okos mérleg 1

A DIGOO DG-CF516 okos mérleg is egy új termék a Banggood webáruházban, így a kedvezmény kóddal az eredeti 29.99$-os ár helyett 12.99$-ért. A CZ raktár áfa és vámmentes és a szállítás is ingyenes!

Az okos mérleget itt találod meg

🔹Kupon : BG920f74

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás