A BlitzWolf BW-ET1 elektromos fogkefe egy különleges megoldást alkalmaz a gyerekfogak tisztántartásához. A sörték U alakban helyezkednek el, hogy ne csak felülről, hanem a fogak külső és belső felületéről is eltávolítsák a szennyeződést.

A 2 perces időzítővel rendelkező fogkefe az idő letelte után automatikusan lekapcsol. Az IPX7 vízállóságnak köszönhetően nem fog baja esni, ha víz éri. A nyélen található gombok segítségével beállítható a 3 módból választható rezgés sebesség 28, 30 és 32000 rezgés/perc intenzitással.

Az 500mAh kapacitású akkumulátorát töltöttségtől függően 4-6 óra alatt feltölthetjük, amivel akár mindennapos fogmosás mellett is 1 hónapig használhatunk. A BlitzWolf BW-ET1 elektromos fogkefe a kedvezmény kóddal 12.66$-ba, azaz mintegy 5100 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-ET1 gyermek elektromos fogkefét itt találod meg

🔹Kupon : BGa01bf8

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás