A VidaXL gamer szék nem a megszokott rikító színű gamer vonalat követ, ami azoknak lehet megfelelő választás, akik egy kicsit visszafogottabb, játékosoknak szánt ülő alkalmatosságot választanának.

A VidaXL szék 110 kilogrammos súlyig terhelhető. A karfáját teljesen felhajthatjuk, így ha nem szeretnénk a kezünket pihentetni, akkor biztosan nem lesz útban. Megmaradt a gamer modellekből ismerős kagylóülés forma. Ám most nem kapunk külön párnát a derék és nyak résznél, de a szék úgy került kialakításra, hogy megtartsa a derék vonalat és a nyak/fej támaszték is megoldott, ha hátra szeretnénk dönteni a fejünket.

A szék PU borítást kapott, a választható színek között megtaláljuk a piros/fekete, kék/fekete, sárga/fekete és a színes, terepmintás modelleket is. Magasságát fokozatmentesen 12 centiméterig változtathatjuk, így 45-57 centiméter közé állítható az ülőfelület magassága.

A VidaXL gamer szék a Banggood európai (CZ) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg. Az előrendelői akcióban 99$-ba kerül

A VidaXL gamer széket itt találod meg

🔹Kupon : BGc4cdce

Itt egy másik, nagyon jól kinéző VidaXl szék

🔹Kupon:BG4bd08a

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás